Mainiokoti Arwolan Lempi

sdr
dav
595ce932ab566864700917
595ce932aae3f428725078
595ce93325e33484495755
PlayPause
previous arrow
next arrow

Mainiokoti Arwolan Lempi sijaitsee Lempäälän keskustassa Lempoisten rauhallisella ja suositulla asuinalueella kanavan läheisyydessä. Kodissamme on viihtyisä ja turvallinen piha ulkoiluun ja oleskeluun. Kotimme lähellä ovat kauniit ulkoilumaastot. Asukkaidemme päiviä ilostuttavat kotimme ohi kulkevat Lempoisten koulun oppilaat. Pihallamme on runsaasti pysäköintitilaa kodissa vieraileville.

Näin asut meillä

Lisäksi meille voi tulla asumaan lyhytaikaisesti esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi. Kotimme arjessa on ulkoilua ja päivätoimintaa joka päivä. Meille jokainen asukas on ainutlaatuinen. Osaava ja välittävä henkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden. Asukkaillamme on omat huoneet, jotka voi kalustaa omilla kalusteilla mieleisekseen.

Meille asukkaaksi?

Mainiokoti Arwolan Lempeen voi tulla asukkaaksi eri kunnista ja kaupungeista, sopimalla asiasta oman paikkakunnan sosiaalityöntekijän kanssa, palvelusetelillä tai itse maksaen. Meille käyvät Kangasalan, Sastamalan ja Tampereen palvelusetelit. Olet oikeutettu Kelan etuuksiin kuten eläkkeensaajan hoito- ja asumistukeen.

Koti ja yhteistilat

Pienessä ja kodikkaassa Mainiokoti Arwolan Lemmessä on ympärivuorokautisia hoivapalveluja 18 asukkaalle, jotka tarvitsevat hoivaa, turvaa ja huolenpitoa.

Kodin ympäristö

Kotimme ympäristössä on hyvät luonnonkauniit ulkoilumaastot.

Tulo-ohjeet

Sijaitsemme Lempäälän keskustan tuntumassa. Pihalla runsaasti pysäköintitilaa.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Järjestämme kodissamme monipuolista toimintaa, aktiviteettejä ja juhlia. Jokainen asukas voi osallistua omien voimavarojensa mukaan. Omaiset ovat aina tervetulleita kotiimme.

Henkilöstö

Välittävä ja ammattitaitoinen henkilöstömme on paikallla päivin öin. Laadimme jokaiselle asukkaalle henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman ja nimeämme omahoitajan.