Siirry suoraan sisältöön

Mainiokoti Muikku

Mainiokoti Muikku tarjoaa ikääntyneille kodinomaista, kuntouttavaa ja laadukasta ympärivuorokautista aktiivista palveluasumista.

IMG-20220215-WA0008_kuva
Mainiokoti Muikku 3
Mainiokoti Muikku 1
previous arrow
next arrow

Yleisesittely

Mainiokoti Muikku tarjoaa ikääntyneille kodinomaista, kuntouttavaa ja laadukasta ympärivuorokautista aktiivista palveluasumista. Hoivakoti sijaitsee kauniilla paikalla Kuusamojärven luonnon äärellä. Hoivakodin toiminta perustuu yhteisölliseen ajattelutapaan ja sen soveltamiseen asukkaita parhaiten palvelevalla tavalla. Kotirannassa on 30 asukaspaikkaa.

Asuminen meillä

Asukkaille hoivakoti on ennen kaikkea heidän kotinsa, jonka arki rakentuu tuttujen ihmisten ja toimintojen ympärille. Asukkaamme tapaavat toisiansa yhteisillä ruokahetkillä ja vapaa-ajan toiminnoissa. Juttuseuraa ja ystäviä löytyy niitä kaipaaville. Meillä on kodikasta ja turvallista asua. Ruoka on maukasta kotiruokaa.

Kodit ja yhteistilat

Muikku on ennen kaikkea asukkaidensa oma koti. Jokaiselle on oma huone. Hoivakodin ilmapiiri on iloinen, lempeä ja ymmärtävä. Kiireen tuntu ei vaivaa arkea. Sekä asukkaille että työntekijöillä on hyvä olla. Kodikkuudella ja muunneltavuudella tuetaan ihmislähtöisen hoivan ja elämänmakuisen arjen tuottamista.

Toiminta

Yhdessä tehdään mukavia arkisia asioita, sellaisia, joita on totuttu tekemään aikaisemminkin. Yhdessä myös ulkoillaan ja liikutaan. Luomme asukaslähtöisellä toiminnalla viihtyisän hoivakodin, jossa sekä asukkaiden että työntekijöiden on hyvä olla.

Kodin ympäristö

Mainiokoti Muikku sijaitsee kauniilla paikalla Kuusamojärven luonnon äärellä. Kuusamojärven ympäristö tarjoaa hienot puitteet nauttia ulkoilusta ympäri vuoden.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Järjestämme kodissamme monenlaista aktiviteettia, toimintaa ja juhlia, arkemme on yhteisöllistä ja lämminhenkistä. Hoivakodissa eletään loistavien ulkoilumahdollisuuksien äärellä ja niitä hyödyntäen.

Henkilöstö

Muikussa on läsnä riittävästi henkilökuntaa koko ajan ympäri vuorokauden. Henkilöstömme on moniammatillista: hoivakodin arjesta huolehtivat sairaanhoitajat, lähihoitajat, hoiva-avustajat ja hoitoapulaiset.

Meille asukkaaksi?

Ota yhteys oman tai läheisesi kotikunnan vanhuspalveluihin ja pyydä palvelutarpeen kartoitusta. Vanhuspalvelut selvittää, onko asumiseen mahdollista saada maksusitoumus tai palveluseteli.

Voit tulla asukkaaksi myös maksamalla kustannukset itse. Tällöin voit olla suoraan yhteydessä meihin. Itsemaksavana olet oikeutettu Kelan asumis- ja hoitotukeen. Myös kotitalousvähennys on mahdollinen.