Mainiokoti Otsola

5927dc3938a37094677399
5927dc39ce04d242900822
5927dc395154f227029595
PlayPause
previous arrow
next arrow

Mainiokoti Otsola on ihmisläheinen ja toiminnallinen koti Kotkassa. Meille voivat tulla asumaan ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa tarvitsevat ikäihmiset. Kodistamme löytyy myös huoneita pariskunnille. Mainiokoti Otsolassa on hyvä elää ja asua turvallisessa ympäristössä. Meille jokainen asukas on ainutlaatuinen.

Näin asut meillä

Meillä yhdessä tekeminen rytmittää arkea. Asukkaamme saavat osallistua voimavarojensa mukaan arkipäivän puuhiin. Elämä Otsolassa on asukkaidensa näköistä, inhimillistä ja yhteisöllistä.

Meille asukkaaksi?

Voit tulla meille asukkaaksi kunnan sijoittajan kautta tai itse maksaen. Kaikissa tapauksissa olet oikeutettu Kelan etuuksiin, kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukeen.

Kodit ja yhteistilat

Kotimme sijoittuu kahteen eri kerrokseen ja tilaa meillä on 61 asukkaalle. Kaikissa huoneissamme on omat wc- ja suihkutilat. Asukkaamme voivat kalustaa kotinsa oman näköiseksi itselle tärkeillä tavaroilla ja huonekaluilla. Kodissamme on 4 erillistä viihtyisää ryhmäkotia, kaksi molemmissa kerroksissa.

Kodin ympäristö

Ulkoilupihamme on aidattu ja turvallinen, joka mahdollistaa myös omatoimisen ulkoilun. Pihallamme on marjapensaita joiden sadosta syksyisin nautimme yhdessä asukkaidemme kanssa.

Tulo-ohjeet

Mainiokoti Karhula ja Mainiokoti Otsola sijaitsevat samalla tontilla Kotkan kaupungin yksikkö Mainiokoti Eskola kanssa. Karhulan keskustaan on matkaa 3 km. Edestakainen yhteys Karhulan linja-autoasemalle on päivisin tunnin välein vajaan kilometrin päässä.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Vietämme kodissamme yhteisöllistä ja aktiivista arkea. Järjestämme tapahtumia ja juhlia ja asukkaidemme toivomaa aktiviteettiä. Omaiset ja läheiset ovat aina tervetulleita mukaan.

Henkilöstö

Osaava, koulutettu ja lämmin henkilöstömme on läsnä ympäri vuorokauden. Laadimme kotimme asukkaille henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman. Asukas saa hänelle nimetyn omahoitajan.