Mainiokoti Pihlaja

5993dff48855b337825780
592ea1811e200833605744
592ea09616c9e125597698
PlayPause
previous arrow
next arrow

Valoisa ja lämminhenkinen Mainiokoti Pihlaja sijaitsee rauhallisella ja vehreällä pientaloalueella parin kilometrin päässä Kouvolan keskustasta. Mainiokoti Pihlajassa voivat asua ikäihmiset, jotka tarvitsevat hoivaa, turvaa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden. Mainiokoti Pihlajassa on hyvä elää ja asua omannäköistä elämää. Meillä jokainen asukas on ainutlaatuinen yksilö.

Näin asut meillä

Mainiokoti Pihlajassa eletään asukkaiden tarpeet ja toiveet huomioivaa arkea. Kodillamme on kaksi turvallista pihaa, jossa asukkaamme voivat nauttia rauhassa ulkoilusta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii asukkaistamme ympäri vuorokauden lämmöllä.

Meille asukkaaksi?

Meille voit tulla asiakkaaksi kunnan sijoittajan kautta tai itse maksaen. Kaikissa tapauksissa olet oikeutettu Kelan etuuksiin, kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukeen.

Kodit ja yhteistilat

Mainiokoti Pihlaja on viihtyisä ja esteetön koti, jossa asukkaamme asuvat omissa huoneissaan. Kodissamme on yhteinen avara ruokailu- ja oleskelutila. Sauna lämpiää viikoittain.

Kodin ympäristö

Kouvolan keskustan palvelut ovat lähellämme. Meillä on kaksi viihtyisää turvallista piha-aluetta ulkoiluun.

Tulo-ohjeet

Kodillemme on matkaa 2 km Kouvolan keskustasta, rautatieasemalta ja matkahuollosta. Paikallisliikenteen linja-autopysäkki on noin 50 m päässä kodistamme. Omalla autolla tullessa parkkipaikat sijaitsevan kotimme edessä ja ovat vierailijoiden käytössä.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Kodissamme eletään yhteisöllistä ja toiminnallista arkea. Järjestämme kodissamme tapahtumia ja juhlia. Ulkoilemme, laulamme, kuuntelemme musiikkia, luemme lehtiä, katselemme valokuvia ja muistelemme menneitä. Omaiset ja läheiset ovat aina tervetulleita mukaan.

Henkilöstö

Osaava, koulutettu ja välittävä henkilöstömme huolehtii asukkaistamme ympäri vuorokauden. Laadimme kaikille asukkaillemme henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman. Asukas saa hänelle nimetyn omahoitajan.