Mainiokoti Kuura

Mainiokoti Kuura sijaitsee aivan keskustan tuntumassa. Palvelukodissa on erillinen ryhmäkoti muistisairaille asukkaille.

Mainiokotien palvelu- ja ryhmäkodit tarjoavat turvallista ja virikkeellistä asumista ikäihmisille, kehitysvammaisille ja muistisairaille, joilla on tarvetta tehostettuun palveluasumiseen ja ympärivuorokautiseen hoivaan. Palvelukodin kodinomainen tunnelma ja asuinympäristö sekä ammattitaitoinen henkilökunta mahdollistavat hyvän olon ja elämän.

Henkilöstömme ymmärtää asukkaiden tarpeet kokonaisvaltaisesti ja työskentelee laadukkaan hoitotyön periaatteita ja arvoja noudattaen. Ryhmäkodeissa tehdään asukkaiden yksilöllisyyden huomioivaa kuntoutustyötä, tarjotaan päivätoimintaa ja arjen askareita asukkaan omien voimavarojen mukaan.

Palvelukodeissa elämme tavallista arkipäivää iloineen ja suruineen. Syntymäpäivät, juhlapyhät, vierailevat esiintyjät ja ohjattu virikkeellinen toiminta luovat iloa ja yhdessä tekemisen tunnelmaa. Tavoitteenamme on mahdollistaa asukkaiden yksilöllinen elämä yhteisöllisessä ilmapiirissä, iän, sairauden tai vamman aiheuttamat toimintakyvyn muutokset huomioiden.

Mainiokoti Kuura sijaitsee aivan keskustan tuntumassa. Palvelukodissa on erillinen ryhmäkoti muistisairaille asukkaille. Huoneita on sekä yksinasuville että pariskunnille. Kaikissa huoneissa on omat wc- ja suihkutilat, yöpöytä, sähköisesti säädettävä sänky sekä asiakaskohtainen hoitajakutsujärjestelmä. Muuten asukkaat kalustavat itse huoneensa ja käyttävät omia vaatteitaan.

Palvelukodissa on asukkaille yhteiset viihtyisät oleskelu-, keittiö-, ruokailu- ja saunatilat sekä terapia-/kuntoilutila. Asukkaamme voivat oleskella, liikkua ja toimia apuvälineiden kanssa esteettömästi ja turvallisesti kaikkialla palvelukodin alueella, sekä sisä- että ulkotiloissa.