Siirry suoraan sisältöön

Sinä päätät asioistasi

Meille on tärkeää, että viihdyt kanssamme ja me voimme rakentaa jokaiselle asiakkaalle omannäköisen, yksilöllisen hyvän elämän yhdessä sinun ja läheistesi kanssa.

Sinun itsemääräämisoikeutesi ja osallistumisesi oman elämän päätöksentekoon varmistetaan siten, että sinua kuullaan omia asioitasi koskevissa päätöksissä ja voit osallistua ja vaikuttaa palvelujesi suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Oma kotisi

Asukas voi sisustaa oman kodin haluamillaan, rakkailla huonekaluilla. Suosittelemme, että muuttaessasi meille, otat kotoasi sinulle tärkeät huonekalut ja esineet mukaan, se tuo kodin tuntua. Meillä on mottona ”jokaisella asiakkaalla on oma tupa ja oma lupa”.

Asukkaillamme on käytössään omat vaatteet, joten heillä on vapaus valita, minkälaisen asukokonaisuuden valitsee.

Oma päivärytmi

Meillä voit itse määritellä, miten päiväsi haluat viettää, milloin herätä, milloin levätä, mitä haluat pukea päällesi, mitä haluat syödä ja juoda.

Omannäköinen vapaa-aika

Asukas saa hänelle luontevan vuorokausirytmin sekä mahdollisuuden valita  itselle sopivia arjen tekemisiä, kuten esimerkiksi  puutarhanhoidon,  musiikkihetket, lukupiirin, kuntosalilla käynti tai  leipominen.

Saunaankin on mahdollisuus mennä, jos niin haluat. Voit osallistua kodin toimintaan ja toivoa, mitä haluaisit tehdä. Etsimme kanssasi sinua kiinnostavaa tekemistä.