Siirry suoraan sisältöön

Asukkaidemme turvallisuus on meille erittäin tärkeää – huomioithan uudet vierailukäytäntömme

Hoiva Mehiläinen

Koronavirustartuntojen määrä Suomessa on lisääntynyt. Koronaviruksen osalta vakavimpia tautitapauksia on todettu erityisesti ikääntyneillä, joiden vastustuskyky johtuen mahdollisista muista sairauksista on alentunut. Virus tarttuu pisaroiden välityksellä, kun ihminen yskii tai aivastaa ja sitä kautta myös mahdollisesti tahriintuneiden käsien kautta. Ikääntyneiden ja muiden riskiryhmien suojelu virusinfektioilta on erityisen tärkeää, sillä tämän tyyppiset tartuntataudit voivat olla hengenvaarallisia asukkaillemme.

Me Mehiläisessä haluamme tehdä kaikkemme asukkaidemme turvallisuuden varmistamiseksi ja siksi olemme päivittäneet kotejamme koskevia vierailukäytäntöjä.

Hyvä läheinen:

· Vieraillessasi kodissamme luethan ovella olevat ohjeemme varotoimista ja pidäthän huolta hyvästä käsihygieniasta

· Ethän vieraile kodissamme sairaana tai jos sinulla on edes lieviä flunssan oireita

· Erityisen tärkeää on välttää vierailuja, jos olet lisäksi palannut koronaviruksen epidemia-alueelta tai lähipiirissäsi epäillään koronavirustartuntaa

· Vaikka sinulla ei olisi oireita mutta olet vieraillut epidemia-alueella viimeisen 14 vrk aikana, pyydämme, ettet vieraile kodissamme

Epidemia- alue kattaa 10.3.2020 seuraavat alueet ja ajankohtainen tieto THL:n sivuilta:

Manner-Kiina, Iran, Etelä-Korea, Italia, Tirolin alueen hiihtokeskukset Itävallassa sekä Saksassa Nordrhein-Westfalenin osavaltio.

Jos olet epävarma voitko vierailla kodissamme, voit aina soittaa meille ja muista, että erityisesti läheisesi ilahtuu soitostasi, vaikka et itse pääsisikään käymään! Mikäli sinulla on kysymyksiä koronavirukseen varautumiseen tai vierailukäytäntöihin liittyen, olethan yhteydessä yksikön johtajaan.

Kiitos avustasi!