Rekrytointi


Mehiläinen on ostanut Vetrean ja toiminta on siirtynyt osaksi Onnikoteja ja Mainiokoteja. Tule mukaan tekemään kodin tuntua Vetreaan!


Lähihoitaja, haluatko olla osa huipputiimiä ja käyttää osaamistasi?
Haemme lähihoitajia Mainiokotien uuteen pääkaupunkiseudulle perustettavaan vastuuhoitajatiimiin.Alueellisen vastuuhoitajatiimin jäsenet koulutetaan ja perehdytetään yrityksemme toimintamalleihin ja laatujärjestelmään niin, että he kykenevät toimimaan asiantuntijoina sekä ohjaamaan muita työntekijöitä. Työpiste vaihtelee parin-kolmen päivän välein omien kotiyksiköiden piirissä. Tiimin toimintaan kuuluvat oleellisesti myös tiimivastaavan viikoittaiset tiimikokoukset. Tehtävästä maksetaan peruspalkan lisäksi huomattavaa vastuuhoitajalisää.

Kerron mielelläni lisää:
Teemu Purojärvi
Resurssipäällikkö
p. 040 652 7617


Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoteihin!

Haemme hoitajia vakituisiin työsuhteisiin Mainiokoteihin eri puolille Suomea. Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta sekä aitoa halua tehdä työtä muistisairaiden parissa. Meillä voit myös tehdä keikkatöitä.

Mikäli et suoraan löytänyt sinua kiinnostavaa työtehtävää,
niin ole rohkeasti yhteydessä ja kerron sinulle lisää!

Teemu
Resurssipäällikkö
rekrytointi.mainiokodit@mainiokodit.fi
p. 040 652 7617Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoivaa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuutteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asukkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.


Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!