Siirry suoraan sisältöön

Rekrytointi
Mainiokodit hakee nyt hoivatyön tähtiä vastuuhoitajatiimiin Espooseen. Haemme erityisesti laadukkaaseen hoitotyöhön sitoutuneita ammattilaisia, joilla on aito halu tehdä Suomen laadukkainta ikääntyneiden hoivaa.

Mainiokotien vastuuhoitajatiimi on uusi toimintamalli, jossa osaavat hoitotyön ammattilaiset työskentelevät arjessa kehittäen laatua sekä jakaen parhaita käytäntöjä. Jokaisella vastuuhoitajalla on oma kotipiiri, johon kuuluu 2-4 Mainiokotia. Tiimissä saat laajan kuvan Mainiokodeista ja niissä työskentelevästä henkilöstöstä. Työsi tukena on vastuuhoitajatiimin tiimivastaava, muut tiimissä työskentelevät kollegat sekä Mainiokotien valtakunnallinen laatuorganisaatio. Tämä tuki mahdollistaa arjen tuen ja ohjauksen antamisen sekä parhaiden käytänteiden jakamisen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät yksityisen sosiaalialan TES:n mukaisesti. Peruspalkan lisäksi maksamme 300€ tiimilisää. Edellytämme lähihoitajan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta sosiaalialalta. Valmistumisen jälkeinen lisäkoulutus katsotaan eduksi. Sinulla tulee olla hyvä suullinen ja kirjallinen ulosanti, kyky toimia vaihtuvassa työympäristössä sekä oppia uutta. Työssä menestyminen edellyttää oman työn ja ajankäytön hallintaa, reilua tiimipelaamista, täsmällistä työotetta sekä hyvää paineensietokykyä.

Haethan tehtävää heti. Työtehtävät tullaan täyttämään välittömästi sopivien työntekijöiden löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Teemu Purojärvi

Resurssipäällikkö
p. 040 652 7617
teemu.purojarvi@mehilainen.fi


Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoteihin!

Haemme hoitajia vakituisiin työsuhteisiin Mainiokoteihin eri puolille Suomea. Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta sekä aitoa halua tehdä työtä muistisairaiden parissa. Meillä voit myös tehdä keikkatöitä.

Mikäli et suoraan löytänyt sinua kiinnostavaa työtehtävää,
niin ole rohkeasti yhteydessä ja kerron sinulle lisää!

Teemu
Resurssipäällikkö
rekrytointi.mainiokodit@mainiokodit.fi
p. 040 652 7617Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoivaa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuutteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asukkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.


Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!