Rekrytointi

Meillä kaikilla työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään hoitoalan huippuammattilaisiksi. Huolehdimme uuden työntekijän mahdollisuuksista perehtyä uuteen työhönsä ja tehtäväänsä ensimmäisen puolen vuoden aikana. Työkokemuksen karttuessa mahdollistamme osaamista syventävän koulutuksen, joka nitoutuu tiiviisti hankittuun työkokemukseen. Tällaista lisäkoulutusta voi olla muistisairaan hoitoon tai saattohoitoon liittyvä lisäkoulutus. Pidemmän työkokemuksen omaaville suosittelemme osaamista lisäävää koulutusta, kuten lähiesimieskoulutusta tai erilaisia kulttuuri- ja taideopintoja, jotka monipuolistavat ikääntyneiden arkea ja leventävät hoitajan näkökulmaa.


Haemme hoitajia vakituisiin työsuhteisiin Helsingissä. Meillä Mainiokodeissa pääset käyttämään omaa osaamistasi ja kehittymään ikääntyneiden hoidon parissa. Haemme lähihoitajien lisäksi erityisesti geronomeja, sairaanhoitajia, fysioterapeutteja sekä toimintaterapeutteja vakituisiin työsuhteisiin.

Voit laittaa minulle sähköpostia niin olen sinuun yhteydessä!

Terveisin,
Teemu – resurssipäällikkö
p. 040 652 7617
rekrytointi.mainiokodit@mainiokodit.fi

SIJAISEKSI TAI KEIKKATÖIHIN?

Haemme sekä hoitoalan ammattilaisia että opiskelijoita sijaisuuksiin ja kesätöihin eri puolille Suomea. Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella niin olen sinuun yhteydessä.
Teemu / Resurssipäällikkö