Siirry suoraan sisältöön

Rekrytointi


Oletko jo eläköitynyt hoitoalan ammattilainen, mutta koet että voisit vielä jatkaa työelämässä? Meillä se on mahdollista! Voit itse valita milloin ja kuinka paljon töitä haluat tehdä. Arvostamme kertynyttä osaamistasi ja huomioimme ikäjohtamisen periaatteet arjessamme.

Saat lisätietoja työmahdollisuuksista soittamalla Iidalle p. 040 125 5826 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen: rekrytointi.mainiokodit@mainiokodit.fi

Sen tuntee, kun tulee kotiin.


Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoteihin!

Haemme hoitajia vakituisiin työsuhteisiin Mainiokoteihin eri puolille Suomea. Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta sekä aitoa halua tehdä työtä muistisairaiden parissa. Meillä voit myös tehdä keikkatöitä.

Mikäli et suoraan löytänyt sinua kiinnostavaa työtehtävää,
niin ole rohkeasti yhteydessä ja kerromme sinulle lisää!Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoivaa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuutteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asukkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.


Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!