RekrytointiTule tekemään kodin tunnetta Espooseen!

Lähihoitaja tai sairaanhoitaja, kiinnostaako Sinua hoivatyö pääkaupunkiseudulla? Meillä on Sinulle työpaikka sekä työsuhdeasunto valmiina ja teet työtä joustavilla työajoilla mukavassa työympäristössä ikääntyneiden hoivakotien huipputiimeissä. Voit valita määräaikaisen tai vakituisen työsuhteen oman tilanteesi mukaan. Huomioimme myös viimeisen vuoden lähihoitaja- ja sairaanhoitajaopiskelijat.

Voit hakea tehtävää täyttämällä oheisen yhteydenottolomakkeen niin olemme sinuun yhteydessä ja kerromme lisää.


Hoitaja, tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Maariaan, Turkuun.

Pitkäjänteinen laatutyömme on tuottanut tulosta! Nyt avaamme uuden vammautuneille tarkoitetun ryhmäkodin Mainiokoti Maariaan. Maaria sijaitsee kauniissa ympäristössä Yli-Maariassa hyvien bussiyhteyksien päässä.
Lähihoitajan koulutuksen lisäksi odotamme sinulta rautaista asennetta ja aitoa kiinnostusta vammaistyöhön. Vammaistyön aiempi osaaminen katsotaan eduksi. Varmistamme kattavan perehtymisen uuteen työhön. Teemme töitä moniammatillisessa tiimissä, jossa jokaisen osaamista arvostetaan. Työ on 3-vuorotyötä.


Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoteihin!

Haemme hoitajia vakituisiin työsuhteisiin Mainiokoteihin eri puolille Suomea. Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta sekä aitoa halua tehdä työtä muistisairaiden parissa. Meillä voit myös tehdä keikkatöitä.

Mikäli et suoraan löytänyt sinua kiinnostavaa työtehtävää,
niin ole rohkeasti yhteydessä ja kerron sinulle lisää!

Teemu
Resurssipäällikkö
rekrytointi.mainiokodit@mainiokodit.fi
p. 040 652 7617Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoivaa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuutteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asukkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.


Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!