Siirry suoraan sisältöön

Kesärekry

Mainioita kesätöitä tarjolla ympäri Suomea!

Mainiokodit tarjoaa ikääntyneiden asumis- ja hoivapalveluja. Tiesitkö, että Mainiokoteja on Suomessa yhteensä 84 kpl aina Helsingistä Kuusamoon ja Kemiin asti!


Tule kesätöihin Mainiokotiin ja voita Jopo-polkupyörä! Arvomme kaikkien Mehiläisen sosiaalipalveluiden kesätyöntekijöiden kesken Jopon elokuussa 2023!Kesätyöntekijä – Kuka sinä olet?

Olet koulutukseltasi esimerkiksi lähihoitaja, sairaanhoitaja, hoiva-avustaja, sosionomi, geronomi, fysioterapeutti tai toimintaterapeutti. Voit olla valmis ammattilainen, opiskelija tai eläkeläinen. Lähihoitajaopiskelijalla tulisi olla vähintään 30 op, mielellään 120 op suoritettuna. Tämän lisäksi meillä on töitä myös hoiva/keittiöapulaisille, siistijöille sekä kokki/keittiötyöntekijöille.

Mainioon tiimiimme sopii parhaiten positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen
henkilö, joka on aidosti kiinnostunut ikäihmisten parissa työskentelystä.Miten haet kesätyötä?

Vaihtoehto 1: Helppo tapa

Vastaa kyselyyn TÄÄLLÄ ja jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä ja kerromme sinulle lisää.

Vaihtoehto 2: Hae itse

Selaa avoimia kesätyöpaikkoja TÄÄLLÄ.

Voit myös selata kaikkia Mainiokotien avoimia työpaikkoja TÄÄLLÄ ja laittaa hakemuksen ilmoituksen ohjeen mukaan.

Vaihtoehto 3: Ota yhteyttä

Voit myös hakea itseäsi kiinnostavia Mainiokoteja TÄÄLTÄ ja olla suoraan yhteydessä kodin yksikönjohtajaan.


Mitä pääset tekemään?

Kesätyöntekijänä pääset tekemään jokapäiväistä hoitotyötä ja kehittämään yksikkömme
toimintaa yhteistyössä muiden tiimiläisten kanssa. Arkemme on toiminnallista ja
järjestämme jatkuvasti aktiviteetteja asukkaillemme.


Miksi kesätöihin Mainiokotiin?

Mainiokodit on ikääntyneiden palveluiden laatujohtaja Suomessa. Kesätyön kautta sinulla on mainio mahdollisuus päästä tutustumaan kotiemme toimintaan sekä laatuun. Toimimme koko Suomen alueella ja kesätyö onkin oiva tilaisuus luoda uusia suhteita sekä tutustua mainiokotilaisiin. Valmistumisen jälkeen vakituisen työn löytäminenkin on helpompaa, kun sinulla on jo kokemusta Mainiokodeista.


Tulevien työkavereiden mietteitä

”Täällä koen aina itseni tervetulleeksi ja arvostetuksi”

”Koen työni tärkeäksi.”

”Työ on asiakaslähtöistä.”

”Vallan mainio työpaikka!”Q & A

Kuka VOI HAKEA kesätöihin Mainiokoteihin?

Pääasiassa tarjoamme kesätöitä sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille sekä tietysti jo valmiille ammattilaisille. Sen lisäksi meillä on avoimia kesätöitä tukitoimissa mm. kokeille, avustajille. Tärkein kriteeri on aito halu tehdä työtä ikääntyneiden hoidossa. Mikäli et ole varma soveltuvuudestasi, niin jätä meille yhteystietosi TÄÄLLÄ tai soita rekrytointikoordinaattorillemme. Katsotaan yhdessä, mitä voisimme sinulle tarjota.

Voinko päästä töihin KESÄTYÖSETELILLÄ?

Kyllä! Tarjoamme myös nuorille, jotka ovat oikeutettuja kunnan myöntämään kesätyöseteliin, mahdollisuuden kesätyöhön Mainiokodissa. Ole suoraan yhteydessä kiinnostavan kodin yksikönjohtajaan tarkempien tietojen saamiseksi. Kaikki yhteystiedot löydät TÄÄLTÄ.

Onko OPPISOPIMUS mahdollista kesällä?

Kyllä! Teemme tiivistä yhteistyötä ammattioppilaitosten kanssa ja tarjoamme myös mahdollisuuden lyhytoppisopimukseen kesällä. Ole suoraan yhteydessä kiinnostavan kodin yksikönjohtajaan tarkempien tietojen saamiseksi. Kaikki yhteystiedot löydät TÄÄLTÄ.

Jäikö joku asia vielä mietityttämään?

Ota yhteyttä rekrytointikoordinaattoriimme joko soittamalla tai lähetä sähköpostia, ja jutellaan lisää!Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!