Siirry suoraan sisältöön

Hoivapalveluiden www-sivut uudistuvat

Mehiläisen Hoivapalveluiden brändi on uudistunut kevään 2017 aikana. Uudistuksen viimeisenä osuutena myös www-sivut päivitetään uuteen ilmeeseen. 

Mehiläisen hoivapalveluiden brändi on uudistunut kevään 2017 aikana. Myös kaikissa Mainio Vireen palvelukodeissa olemme siirtyneet Mehiläisen brändiin.

Ikääntyneiden palveluissa toimimme kahdella palvelubrändillä,Mehiläisen VillatjaMehiläisen Mainiokodit. Villat tarjoavat ensiluokkaista asumista avarissa ja korkeat vaatimukset täyttävissä tiloissa. Villojen palvelutarjontaan kuuluu myös erilaisia lisäpalveluja. Mehiläisen Mainiokodit tarjoavat yksilöllisiä ja ihmisläheisiä hoivapalveluja ikäihmisille. Panostamme Mainiokotien toiminnassa laadukkaaseen hoitoon ja hoivaan, yhteisöllisyyteen ja elämänmakuiseen arkeen.

Hoivapalveluiden www-sivut päivitämme uuteen ilmeeseen alkukesän aikana. Uudet sivut on suunniteltu käyttäjälähtöisesti niin, että sivustoa on mahdollisimman helppo käyttää. Ajankohtainen tieto ja palvelukotien tapahtumat ovat nyt helposti löydettävissä etusivulla.

Sivujen kehitystyö jatkuu edelleen ja pyrimme rakentamaan sivuista mahdollisimman selkeät ja helppokäyttöiset. Kuulemme mielellämme palautetta uusista sivuistamme ja meille voikin laittaa parannusideoita palaute-lomakkeen kautta.