Siirry suoraan sisältöön

Läheisten vierailut

Korona leviää nyt Suomessa vauhdilla ja pyydämme apuanne viruksen leviämisen ehkäisyssä

TERVETULOA VIERAILULLE YKSIKÖIHIMME

Muistattehan kuitenkin sopia vierailuistanne etukäteen.Teille annetaan ohjeet turvalliseen vierailuun viimeistään saapuessanne yksikköön.

Vierailulle tulee saapua vain oireettomanaja korkeintaan 3 läheistä kerrallaan.Vierailuiden aikana tulee käyttää kirurgista suu-nenäsuojusta, jonka saatte yksikköön saapuessanne. Henkilökunta opastaa ja auttaa tarvittaessa suojainten käytössä ja käsihygienian toteuttamisessa.

Vierailuja ulkotiloissa tai asukkaan kanssa ulkoilua suosittelemme edelleen mahdollisuuksien mukaan. Tarvittaessa vierailulla voi käydä myös asukkaan omassa huoneessa. Vierailun aikana ylimääräistä liikkumista yksikön yhteisissä tiloissa tulee välttää.Suosittelemme 2 metrin turvavälin pitämistämuihin asukkaisiin sekä henkilökuntaan.

Vierailun aikana henkilökuntaan otetaan yhteyttä puhelimitse tai asukkaan hälytysrannekkeella. Toimintayksikön johtaja vastaa siitä, että vierailut toteutetaan turvallisesti. Vierailulle ei välttämättä voi aina tulla. Kriittisesti sairaiden ja saattohoidossa olevien henkilöiden luona pitää kuitenkin aina voida vierailla, kunhan noudatetaan yllä mainittuja ohjeita.

Yksikkömme ovat tiloiltaan erilaisia ja vierailut toteutetaan turvallisuusnäkökohdat huomioon ottaen

Kuntakohtaiset ohjeet saattavat olla Mehiläisen hoivayksiköiden ohjeistuksia tiukempia, jolloin noudatamme niitä. Tarkemmat tiedot voitte vahvistaa aina oman läheisenne yksiköstä.