Siirry suoraan sisältöön

Mainiokoti Maariaan avataan uusi ryhmäkoti muut vammaiset -asiakasryhmälle

Mainiokoti Maariaan tullaan avaamaan lokakuussa muut vammaiset asiakasryhmälle oma ryhmäkoti, Ruissalo!

Mainiokoti Maariaan tullaan avaamaan lokakuussa muut vammaiset asiakasryhmälle oma ryhmäkoti, Ruissalo! Ryhmäkoti on 15-paikkainen ja sinne palkataan oma henkilökunta.? Jotta uuden aloittaminen on mahdollista, vaatii se yksikön rakenteisiin tehtäviä muutoksia. Esteettömän ja turvallisen sisäänkäynnin turvaamiseksi, ryhmäkotiin tehdään oma ulkosisäänkäynti. Muutostyöt aloitettiin 9.8. Rakennustyöt ovat edenneet suunnitellusti, paalutusvaihe on jo saatu päätökseen ja tänään yksikön pihakuvaan ilmestyivät betoniautot.

Ulkoisten muutosten lisäksi sisätiloissa on muutettu alkuperäisen 18-paikkaisen ryhmäkodin 3 huonetta terapia- ja virkistyshuoneiksi. Huoneiden muutostyöt ovat kovassa vauhdissa. Uudet huonekalut ovat saapuneet ja asukkaiden käyttöön on tilattu paljon erilaisia toimintakyvyn ylläpitoon ja parantamiseen liittyviä apuvälineitä. Ostoslistalle löysi tiensä myös keittiön kodinkoneet, joiden avulla vierailijat ja asukkaat voivat keittää kahvit ja nauttia yhteisestä ajasta rentoutuen ja seurustellen.

Vaikeavammaisena henkilönä pidetään vammaispalvelulain 2§:n mukaisesti sellaista henkilöä, jolla on vamman tai sairauden johdosta pitkäaikaisesti erityisiä vaikeuksia suoriutua tavanomaisista elämäntoiminnoista. Kyseessä tulee olla vammasta tai sairaudesta aiheutuva pysyvä toimintakyvyn muutos tai toimintakyvyn etenevä heikkeneminen.

Oletko kiinnostunut ryhmäkodin avoimista työpaikoista?

Tutustu ja hae paikkaa klikkaamalla tästä!