Siirry suoraan sisältöön

Naurua ja lentoemäntien lemmenkarusellia kesäteatterissa!

Asukkaat Mainiokoti Lehtisaaresta ja Hermannista tekivät retken Taivallahden kesäteatteriin katsomaan Marc Camolettin menestyskomediaa Lentävät Morsiamet.

”Taivallahden kesäteatteri esittää kesällä 2018 Marc Camolettin kansainvälisen menestyskomedian Lentävät Morsiamet. Nostakaa selkänojat ja kiinnittäkää turvavyöt, sillä luvassa on naurua ja turbulenssia. Mitä kaikkea voikaan tapahtua, kun poikamies Bernard pyörittää kolmen lentoemännän lemmenkarusellia? Suunnitelma toimii täydellisesti, kunnes yllättävät aikataulumuutokset sekoittavat pakan täydellisesti. Siitä alkaa tapahtumien ketju, jota tuntuu olevan mahdotonta pysäyttää. Onko edessä katastrofi vai onnistunut pakkolasku?”

Asukkaita, omaisia ja hoitajia oli kaikkiaan 19 sekä kaksi ihanaa SPR:n vapaaehtoista. Asukkaat tekivät koko porukalle värikkäät viuhkat helteen varalle, mutta sää olikin juuri sopiva eikä viuhkat olleet tarpeen. Katettuun katsomoon mentäessä saimme tuntea muutaman kesäisen sadepisaran kasvoilla, ihana lämmin merituuli suosi meitä ja lopuksi aurinkokin näyttäytyi. Voiko täydellisempää kesäteatteripäivää ja säätä toivoa!

Ruth Keyriläinen

Geronomi