Siirry suoraan sisältöön

Porin asuntomessujen mediapäivä keräsi kiinnostuneita paikalle

Mehiläisen Villa Luoto oli esillä messukohteena, joka on Porin asuntomessujen Virkkulankylän ensimmäinen vaihe.

Toimittajat olivat kiinnostuneita Villa Luodon innovatiivista ja moderneista ratkaisuista. Myös sisustukselliset teemat saivat paljon ihailua ja kiitosta kävijöiltä päivän aikana. Valmiiksi sisutetussa ”Tyynen huonessa” saattoi aistia asukkaan omaleimaisuudesta ja yksilöllisyydestä kumpuavan autenttisen tunnelman.

Mehiläisen messukohteen Villa Luodon rakentaa Siklatilat Oy ekologisesti, suomalaisesta kuusipuusta. Ekologisuus on huomioitu talossa muun muassa maalämmössä ja aurinkopaneeleissa. Rakennuksessa on panostettu turvallisuuteen modernein turvajärjestelmin sekä tilaratkaisuin.

Villa Luodossa on dynaaminen valaistus, joka auttaa palvelukodissa asuvien muistisairaiden hoidossa ja päivän rytmittämisessä. Vuorovaikutuksen vahvistaminen digitaalisten palvelujen avulla onkin kasvava trendi ikääntyneiden hoidossa, digitaalisuutta tullaan hyödyntämään myös Villa Luodossa. Teknologian avulla ikääntyneiden arkeen tuodaan iloa, yhteisöllisyyttä ja mahdollisuuksia yhteydenpitoon, mikä osaltaan parantaa asukkaiden elämänlaatua.

Villa Luoto on Kuusikkoaho Oy:n Virkkulankylän ensimmäinen vaihe asuntomessualueella. Palvelukodin viereen valmistuu myöhemmin Kuusikkoaho Oy:n 33 asunnon puukerrostalo. Kuusikkoaho Oy:n kehittämä Virkkulankylä-konsepti yhdistää hoivatoimintaa, omaehtoista asumista ja erilaisia palveluita. Lue lisää Virkkulankylästä

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Villa Luotoon asuntomessuille Poriin 6.7.-5.8.2018!

Päivi Luopajärvi

Myynti- ja markkinointipäällikkö

Hoiva Mehiläinen