Siirry suoraan sisältöön

Mainiokoti Ahvenisto

5c03e84be146a262563374
5c03e856c9231750619700
5c03e8692eb30984165828
PlayPause
previous arrow
next arrow

Uusi upea Mainiokoti Ahvenisto tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille kartnomaisessa miljöössä Hämeenlinnan Ahvenistossa.

Näin asut meillä

Mainiokoti Ahvenisto tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja aktiivista arkea asukkailleen. Olemme panostaneet siihen, että tilaratkaisut ovat selkeitä ja asukkaiden käyttöön löytyy myös viihtyisiä yhteisiä tiloja. Miniokoti Ahveniston erityisleimana on kartanomainen tyyli ja erittäin kodikas ilme.

Meille asukkaaksi?

Asukkaaksi voi hakeutua joko Hämeenlinnan kaupungin palveluohjauksen kautta tai olemalla suoraan yhteydessä palvelukotiin.

Kodit ja yhteistilat

Palvelukodin kaikki tilat on suunniteltu turvallisiksi ja kodikkaiksi. Mainiokoti Ahvenistossa on 30 asukaspaikkaa. Kodistamme löytyy myös kaksi pariskunta-asuntoa. Asukkaidemme käytössä on upeat saunatilat ja viihtyisät yhteiset olohuoneet seurusteluun yhteiseen toimintaan. Koti jakautuu kahteen erilliseen ryhmäkotiin, Harju ja Polku. Molemmissa ryhmäkodeissa on oma pienkeittiö. Suuri sisäpiha grillikotineen ja istutuksineen tarjoaa viihtyisän seurustelu- ja kesäjuhlien järjestämispaikan.

Kodin ympäristö

Kaupungin palvelut ovat lähellä, mutta palvelukodin ympäristö on silti mukavan rauhallinen. Ulkoilumahdollisuudet ova Ahveniston alueella hyvät.

Henkilöstö

Mainiokoti Ahveniston koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden.