Mainiokoti Akseli

Mainiokoti Akseli julkisivu
5915554957b93456594476
59155549b61fb893424578
591555499b275035330833
PlayPause
previous arrow
next arrow

Avasimme kesäkuussa 2015 avarissa tiloissa sijaitsevan valoisan Mainiokoti Akselin. Mainiokoti Akseli sijaitsee rauhallisella pienkotialueella keskustan tuntumassa Porissa. Tarjoamme kodissamme viihtyisiä asuntoja ja yksilöllistä hoivaa sekä vakituiseen että tilapäiseen tarpeeseen. Lämmin, välittävä henkilökuntamme hoivaa ja huolehtii asukkaistamme ammattitaidolla.

Näin asut meillä

Mainiokoti Akseli on viihtyisä, katutasossa oleva esteetön uusi hoivakoti, jossa asukkaamme asuvat omissa huoneissaan.

Meille asukkaaksi?

Mainiokoti Akseliin voi tulla asukkaaksi eri kunnista ja kaupungeista, sopimalla asiasta oman paikkakunnan sosiaalityöntekijän kanssa, palvelusetelillä tai yksityisasiakkaana. Olet oikeutettu Kelan etuuksiin, kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukeen.

Koti ja yhteistilat

Kodissamme on 40 ryhmäkotiasuntoa kooltaan 20–25 neliötä. Osassa huoneista on oma pieni avokeittiö. Jokaisessa ryhmäkodissa on kaunis ja valoisa ruokailu- ja oleskelutila, kaikki huoneet ovat äänieristettyjä. Kaikissa huoneissa on oma wc/suihkutila. Jokainen voi kalustaa oman huoneensa haluamillaan tavaroilla ja huonekaluilla, ympärivuorokautisessa hoivassa asiakkaalle on valmiina hoivasänky.

Olette tervetulleita tutustumaan kotiimme, esittelemme sitä mielellämme.

Kodin ympäristö

Kodilla on oma rauhallinen vehreä piha, jossa on mukava ulkoilla ja oleskella sekä hoitaa kasveja. Asukkaamme viihtyvätkin kesäisin paljon ulkona.

Tulo-ohjeet

Vaikka virallinen osoitteemme on Ojantie 11, löydät meidät Ojantien varrelta pesulan vierestä kääntyvän Ojankujan päästä. Vierailijoita varten on kodin välittömässä läheisyydessä linja-autopysäkki ja pihassa parkkipaikka.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Taidekotimme tekee yhteistyötä Porin Taidekoulun ja Taidemuseon kanssa. Kodin seinillä on Taidekoulun ja myös muiden taiteilijoiden taidetta. Asukkaillamme on mahdollisuus vierailla Porin Taidemuseon näyttelyissä. Järjestämme kodissamme paljon toimintaa, tapahtumia ja juhlia, omaiset ja läheiset ovat aina tervetulleita kotiimme.

Henkilöstö

Lämmin, välittävä ja ammattitaitoinen henkilöstömme huolehtii asukkaistamme ympäri vuorokauden. Laadimme asukkaillemme henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman ja nimeämme omahoitajan.