Mainiokoti Aurora

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Mainiokoti Aurora on turvallinen koti ympärivuorokautista apua ja hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Mainiokoti Aurora tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Koulutettu henkilökuntamme on paikalla aina ja auttaa asukasta arjen toimissa. Tarjoamme kodissamme erittäin hyvää lähiruokaa, joka valmistetaan omassa keittiössämme asukkaidemme toiveita kuunnellen.

Mainiokoti Aurora on kodikas ja viihtyisä paikka elää ja asua. Kaikki toimintamme on asukaslähtöisesti suunniteltua. Järjestämme Mainiokoti Aurorassa monipuolisesti aktivoivaa tekemistä asukkaidemme toiveiden ja toimintakyvyn mukaan.

Näin asut meillä

Kotimme kaikki tilat ovat esteettömiä. Mainiokoti Auroran pihapiiri ja asuinalue on rauhallinen ja puitteet ulkoiluun ovat hyvät. Isompi palvelukeskus (mm. Raision Ikea, Kodin Anttila, K-Market) sijaitsevat n. 700 metrin päässä.

Meille asukkaaksi?

Kuullostaako Mainiokoti Aurora kodilta, jossa sinä tai omaisesi haluaisi asua? Voit tulla meille asukkaaksi kunnan sijoittajan kautta tai itsemaksaen. Meille käyvät myös useimpien kuntien palvelusetelit. Olet oikeutettu Kelan etuuksiin, kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukeen.

Kodit ja yhteistilat

Mainiokoti Aurorassa on 60 huoneistoa. Huoneet ovat kooltaan 25 m2 ja jokaisessa huoneessa on esteettömät wc- ja suihku. Asukas voi halutessaan kalustaa huoneensa omilla huonekaluilla ja tavaroilla. Ympärivuorokautisessa palveluasumisessa Mainiokoti Aurora tarjoaa hoivasängyn ja siihen soveltuvan patjan. Asukkaillamme on käytössään yhteisiä oleskelutiloja ylä- ja alakerrassa, pieni saunaosasto alakerrassa ja isompi saunaosasto yläkerrassa ja pesula erikseen sovittavina aikoina.

Kodin ympäristö

Kotimme sijaitsee rauhallisella kerros- ja pientaloalueella Turun Länsinummessa, noin 6 kilometrin päässä kauppatorilta.

Tulo-ohjeet

Yksikkö sijaitsee rauhallisella kerros- ja pientaloalueella Turun Länsinummessa, noin 6 kilometrin päässä kauppatorilta. Bussilinjat 2 ja 2A kulkevat talon läheltä, n. 200 metrin päästä.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Järjestämme kodissamme monenlaista toimintaa, juhlia ja aktiviteettia asukkaidemme mieltymykset ja toiveet huomioiden.

Henkilöstö

Kodissamme työskentelee ammattitaitoinen ja välittävä henkilöstö. Laadimme asukkaillemme henkilökohtaisen hoito- ja aktivointisuunnitelman ja nimeämme jokaiselle asukkaalle henkilökohtaisen omahoitajan.