Siirry suoraan sisältöön

Mainiokoti Jusolanlampi

Juso
Juso 3
Juso 4
Juso 3
5d358bc3bfa7d073202093
PlayPause
previous arrow
next arrow

Mainokoti Jusolanlampi avasi ovensa Lohjalla syksyllä 2017. Jusolanlampeen voivat tulla asumaan ympärivuorokautista hoivaa, apua ja turvaa tarvitsevat ikäihmiset. Tarjoamme kodissamme turvallista asumista ja ympärivuorokautista hoivaa. Meillä on myös palveluasumista tarjolla ikäihmisille, jotka pärjäävät kevyemmän avun turvin! Lue lisää.

Näin asut meillä

Mainiokoti Jusolanlamessa on turvallista asua ja elää omannäköistä elämää rauhallisessa ympäristössä luonnon keskellä. Uudet valoisat ja modernit tilat mahdollistavat monipuolisen tekemisen ja harrastamisen mahdollisuuden lämminhenkisessä kodissamme. Omat kokkimme valmistavat herkullista kotiruokaa talon omassa valmistuskeittiössä.

Meille asukkaaksi?

Kuulostaako Mainikoti Jusolanlampi kodilta, jossa sinä tai läheisesi haluaisi asua?

Voit tulla meille asukkaaksi kunnan sijoittajan kautta, palvelusetelin turvin tai itse maksaen. Kaikissa näissä tapauksissa olet oikeutettu hakemaan Kelan etuuksia kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukea. Mainiokoti Jusolanlampeen voit tulla asumaan myös toisesta kaupungista tai kunnasta.

Kysy lisää vapaista paikoistamme: Yksikönjohtaja Riikka Koistinen, p. 040 587 1473
riikka.koistinen@mainiokodit.fi

Kodit ja yhteistilat

Mainiokoti Jusolanlammessa on 54 asuntoa kooltaan 21m2. Kaikissa asunnoissa on oma inva- wc ja suihku.

Talossamme on neljä erillistä ryhmäkotia kahdessa tasossa: Lumme, Ulpu, Kaisla ja Korte. Olemme suunnitelleet tilat ikäihmisten, liikuntarajoitteisten ja muistisairaiden erityistarpeita silmälläpitäen. Molemmissa kerroksissa on tilavat ulkoiluparvekkeet. Kotimme viihtyisä sisäpiha mahdollistaa turvallisen ulkoilun, kasvien ja kukkien hoitamisen, seurustelun, oleskelun ja erilaisten tapahtumien järjestämisen.

Kodin ympäristö

Mainiokoti Jusolanlampi sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Lohjalla vanhaa Maksjoen koulua vastapäätä.

Tulo-ohjeet

Lohjan keskustasta 7 km Virkkalan suuntaan.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Olemme suunnitelleet kotimme toiminnallisen arkemme asukaslähtöisesti monipuoliseksi ja aktivoivaksi. Yhteisöllisyys toteutuu kodissamme. Meillä asukkaat tapaavat toisiaan mm. yhteisillä ruokailuhetkillä ja vapaa-ajan toiminnoissa. Viikko-ohjelmamme koostuu vaihtelevasti muun muassa askartelusta, pelien pelaamisesta, ulkoilusta, tietovisoista, eläinkavereista ja levyraadeista- myös laulu raikaa Mainiokoti Jusolanlammessa säännöllisesti asukkaidemme toivomusten mukaan!

Henkilöstö

Lämmin, välittävä ja ammattitaitoinen henkilöstömme koostuu sairaanhoitajista, lähihoitajista, hoiva-avustajista sekä keittiö- ja puhtaanapitohenkilökunnasta. Opiskelijat ovat meille myös aina tervetulleita!