Siirry suoraan sisältöön

Mainiokoti Jussoila

591ee2a3de37a658843240
591ee2a004f5b193400303
591ee2d6c79dd862424630
PlayPause
previous arrow
next arrow

Mainiokoti Jussoila sijaitsee kauniissa ympäristössä, aivan Rauman keskustan sekä Vanhan Rauman tuntumassa, vanhaa Rautatieasemaa vastapäätä. Mainiokotimme tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa.

Meillä voit elää turvallista ja aktiivista elämää lämminhenkisessä ja kodikkaassa ympäristössä. Huoneet voit kalustaa omilla rakkailla tavaroilla ja huonekaluilla mieleiseksi. Selkeät, avarat ja esteettömät tilat helpottavat myös apuvälineiden käyttöä että liikkumista.

Näin asut meillä

Toimintamme periaatteisiin kuuluu asukkaan oman elämänrytmin huomioiminen ja sen arvostaminen. Asukkaan omatoimisuutta tuetaan aina yksilöllisten voimavarojen mukaisesti. Ammattitaitoinen henkilökuntamme noudattaa hoitotoimissaan kuntouttavaa työotetta asukaslähtöisesti. Asukkaillamme on mahdollisuus halutessaan asua Mainiokoti Jussoilassa elämänsä loppuun asti.

Meille asukkaaksi?

Meille voit tulla asukkaaksi kaupungin sijoittajan kanssa asiasta sopien, palvelusetelin turvin tai itsemaksaen. Olet oikeutettu Kelan etuuksiin, kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukeen.

Kodit ja yhteistilat

Tarjoamme ympärivuorokautista hoivaa kolmessa kerroksessa. Asunnot ovat kooltaan 15–42.5 m2, jokaisessa asunnossa on oma suihku ja WC, joissakin asunnoissa on oma keittosyvennys. Tämän lisäksi asukkaidemme käytössä on sisäpiha sekä yhteiset viihtyisät keittiö-, oleskelu- ja saunatilat.

Kodin ympäristö

Kotimme sijaitsee kaikkien palveluiden läheisyydessä Rauman keskustassa.

Tulo-ohjeet

Mainiokoti Jussoila sijaitsee Rauman vanhaa rautatieasemaa vastapäätä. Pysäköinti on mahdollista joko palvelukodin pihalla tai vastaapäätä olevan Rauman vanhan rautatieaseman pihalla.

Busseilla pääsee Rauman keskustaan ja sieltä Jussoilaan matkaa n. 1km.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Virikkeellisen arjen lisäksi, ohjelmaa on useita kertoja viikossa hoitajien sekä ulkopuolisten toimijoiden järjestämänä. Päiväkodeista lapset käyvät laulamassa, trubaduurit esiintymässä, hartauksia pidetään seurakunnan toimesta säännöllisesti, koiraystäviä käy vierailuilla, leivomme, pelaamme bingoa ja jumppaamme säännöllisesti.

Henkilöstö

Kodissamme työskentelee lämmin ja osaava henkilökunta. Laadimme asukkaillemme henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman ympärivuorokautisessa asumisessa sekä nimeämme omahoitajan.