Siirry suoraan sisältöön

Mainiokoti Karhula

5923ff3aadf34084226916
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
593a48eebcc81293583521
5923ff44c99b2447966560
PlayPause
previous arrow
next arrow

Mainiokoti Karhula on v. 2014 valmistunut viihtyisä uusi koti ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Kotimme sijaitsee Kotkan Karhulassa, Eskolan kaupunginosassa. Asukkaamme viihtyvät kodikkaissa valoisissa tiloissamme. Arkemme on elämänmakuista ja ihmisläheistä. Toiminnallisuus, yhdessä oleminen ja ulkoilu on osa päivittäistä elämäämme. Mainiokoti Karhulassa on kesäkioski, joka on lähialueen kohtaamispaikka.

Näin asut meillä

Vietämme kodissamme toiminnallista ja elämänmakuista arkea. Kodikkaissa tiloissamme on turvallista asua ja elää. Otamme huomioon asukkaidemme yksilölliset toiveet ja tarpeet arkipäivän elämässä. Jokainen voi osallistua arjen touhuihin omien voimavarojensa ja kykyjensä mukaan.

Meille asukkaaksi?

Meille voit tulla asukkaaksi kunnan sijoittajan kautta, tai itse maksaen. Kaikissa tapauksissa olet oikeutettu Kelan etuuksiin, kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukeen.

Kodit ja yhteistilat

Kaksikerroksisessa hoivakodissamme on tilat 59 asukkaalle. Jokaisesta huoneestamme löytyy on omat wc- ja suihkutilat.

Kodin ympäristö

Sijaitsemme rauhallisella alueella, ulkoilumahdollisuudet ovat hyvät. Hoivakotimme ulkopiha on aidattu ja turvallinen, mahdollistaen myös asukkaidemme omatoimisen ulkoilun.

Tulo-ohjeet

Mainiokoti Karhula ja Mainiokoti Otsola sijaitsevat samalla tontilla Kotkan kaupungin yksikkö Mainiokoti Eskola kanssa. Karhulan keskustaan on matkaa 3 km. Edestakainen yhteys Karhulan linja-autoasemalle on päivisin tunnin välein vajaan kilometrin päässä.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Järjestämme kodissamme toimintaa, tapahtumia ja juhlia. Omaiset ovat aina tervetulleita mukaan. Panostamme yhteisölliseen elämään, jossa jokainen asukas on meille ainutlaatuinen yksilö.

Henkilöstö

Lämmin ja osaava henkilöstömme on arjessa läsnä ympäri vuorokauden.