Siirry suoraan sisältöön

Mainiokoti Katariina

592831613df57073126137
5928313ceadb2238200240
592831556006c780695439
PlayPause
previous arrow
next arrow

Mainiokoti Katariina sijaitsee rauhallisella omakotialueella lähellä Kaarinan keskustaa hyvin kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme huolenpitoa ja turvaa ikääntyville ihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa. Meillä asuminen perustuu jokaisen asukkaan oman elämänrytmin huomioimiseen sekä yhteisöllisyyttä ja aktiivisuutta tukevaan toimintaan. Lämminhenkisyys ja aito välittäminen ovat hoivatyömme peruspilareita. Arvostamme elettyä elämää ja kunnioitamme asukasta olemalla kiireettömästi läsnä. Kuntouttavassa hoivatyössämme rohkaisemme ja aktivoimme asukkaitamme löytämään omat voimavaransa.

Näin asut meillä

Asukkaamme viihtyvät pienessä ja lämminhenkisessä kodissamme. Painotamme toiminnassamme kunkin asukkaan yksilöllisiä tarpeita ja mahdollisuuksia -jokainen ihminen on erilainen eikä sama tapa tehdä asioita toimi kaikille.

Omatoimisuus on useimmille tärkeää mahdollisimman pitkään ja pyrimme omalla toiminnallamme edistämään sen säilymistä arjen toiminnoissa. Kuntouttavassa hoivatyössämme rohkaisemme ja aktivoimme asukkaita löytämään omat voimavaransa. Hoitajakutsujärjestelmän avulla asukas saa apua mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Kodissamme on myös mahdollista ostaa palveluita, kuten jalkahoitajan, parturi-kampaajan ja lääkärin palveluita.

Meille asukkaaksi ?

Mainiokoti Katariinaan voi tulla asukkaaksi kunnan sijoittajan kautta, palvelusetelillä tai itse maksavana asiakkaana. Olet oikeutettu Kelan etuuksiin, kuten eläkkeensaajan hoitotukeen ja sinulla on mahdollisuus myös hakea asumistukea.

Kodit ja yhteistilat

Pienessä ja kotoisassa kodissamme on 30 huonetta. Tilat on jaettu kolmeen ryhmäkotiin; keltaiseen, siniseen ja punaiseen kamariin. Asukkaamme asuvat omissa huoneissaan, joissa on kylpyhuone. Keskellä kotiamme sijaitsee kodin sydän, tilava yhteinen ruokailu- ja oleskelutila Katariinan Salonki. Meillä on myös sauna, jonne pääsee pyörätuolilla. Kodissamme on vehreä ja turvallinen piha oleskeluun ja ulkoiluun sekä katettu terassi.

Kodin ympäristö

Kodissamme on viihtyisä rauhallinen piha ja katettu terassi. Oleskelutilassa, Katariinan salongissa viihdytään ja seurustellaan.

Tulo-ohjeet

Kaarinan keskustasta 1 km, Turusta linja-autolla noin 15-20 min.

Vapaa- aika ja järjestetty toiminta

Järjestämme asukkaillemme monenlaista aktiviteettia, juhlia ja toimintaa. Rauhallisessa ympäristössämme on hyvät ulkoilumaastot ja omakotialueen rauha. Otamme asukkaidemme toiveet huomioon suunnitellessamme viikko-ohjelmaamme, arki on asukkaittemme näköistä.

Henkilöstö

Välittävä ja koulutettu henkilöstömme on asukkaidemme arjessa mukana ympäri vuorokauden. Laadimme jokaiselle asukkaallemme henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman, jossa otamme huomioon asukkaan elämäntilanteen, sairaudet ja voimavarat. Lisäksi nimeämme jokaiselle asukkaalle omahoitajan.