Mainiokoti Kerttuli

5c99fa681e0e9659499780
5c99fa6cd0a00936382357
5c99fa7c3cf1d418118368
PlayPause
previous arrow
next arrow

Lämminhenkinen avara ja kodikas Mainiokoti Kerttuli sijaitsee Tuusulan Lahelassa. Tarjoamme ikääntyneille ja vammautuneille asukkaillemme ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa.

Näin asut meillä

Olemme tarjonneet yksilöllistä ja luotettavaa palvelua alueella jo 26 vuoden ajan. Tarjoamme asukkaillemme suunnitelmallista sekä tavoitteellista hoivaa. Työskentelymme perustuu arvoihimme, jossa korostamme asukkaidemme yksilöllisiä tarpeita ja toiveita sekä omatoimisuuteen ohjaamista. Laadimme jokaiselle asukkaallemme hoito- ja palvelusuunnitelman, jota päivitämme säännöllisesti ja aina tarpeen vaatiessa. Kotimme arki ja elämä on toiminnallista ja asukkaidemme näköistä.

Meille asukkaaksi?

Mainiokoti Kerttuli tarjoaa turvallista ja viihtyisää asumista ikäihmisille sekä vammautuneille. Meille voi tulla asumaan myös lyhytaikaisesti vaikkapa omaishoitajan loman ajaksi, paikkatilanteen niin salliessa. Asukkaamme tulevat valtaosin kaupungin tai kunnan sosiaalitoimen sijoittamana. Voit tiedustella vapaita paikkoja suoraan kodistamme.

Kodit ja yhteistilat

Kotimme tilat ovat avarat, esteettömät ja kodikkaat. Viihtyisä aidattu piha-alueemme mahdollistaa turvallisen ulkoilun asukkaillemme. Piha soveltuu mainiosti myös apuvälineitä tarvitseville liikutarajoitteisille asukkaille. Kodissamme on 17 yhden henkilön huonetta ja 2 kahden henkilön huonetta.

Kodin ympäristö

Kotimme sijaitsee rauhallisella Lahelan alueella jossa ulkoilumahdollisuudet ovat erinomaiset. Kaikki Hyrylän palvelut ovat lähietäisyydellä.

Henkilöstö

Lämmin, osaava ja ikäihmisten hoitoon erikoistunut henkilöstömme on läsnä ympäri vuorokauden.