Mainiokoti Kruunu

Uudesta upeasta kodistamme löytyy erilaisia asumisratkaisuja, niin ympärivuorokautista hoivaa kuin kevyempää palveluasumista.

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Uuteen kotiimme voivat tulla asumaan ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevat ikäihmiset mutta meiltä löytyy myös palveluasumista kevyemmällä hoivalla.

Näin asut meillä

Mainiokoti Kruunu sijaitsee keskeisellä paikalla kaikkien palveluiden läheisyydessä. Mehiläisen kaikissa palvelukodeissa panostetaan korkeatasoiseen hoitoon ja asukasviihtyvyyteen, jotta asiakkaat kokevat olonsa turvalliseksi.

Meille asukkaaksi?

Palvelujen piiriin voi hakeutua joko kaupungin palveluohjauksen kautta palvelusetelillä tai olemalla yhteydessä suoraan yksikköön heti sen avauduttua.

Kodit ja yhteistilat

Turvallisuus näkyy myös Mainiokoti Kruunun tilojen suunnittelussa. Uudessa palvelukodissamme tilat ovat esteettömät ja käyttötarkoitukseensa suunnitellut. Palveluasunnot sijaitsevat rakennuksen alakerrassa ja tehostettuun palveluasumiseen tarkoitetut tilat puolestaan rakennuksen toisessa kerroksessa.

Kodin ympäristö

Mainiokoti Kruunu sijaitsee keskeisellä paikalla kaikkien palveluiden läheisyydessä.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Kotimme toiminta ja aktiivinen arki suunnitellaan asukaslähtöisesti monipuoliseksi ja aktivoivaksi. Yhteisöllisyys toteutuu arjen toiminnassa. Asukkaan omatoimisuutta tuetaan palvelukodissa parhaalla tavalla yksilöllisten voimavarojen mukaisesti ja ammattitaitoisen henkilöstön voimin. Apu on meillä aina lähellä silloin, kun sitä tarvitaan.

Henkilöstö

Koulutettu, lämmin ja välittävä henkilöstömme on läsnä ympäri vuorokauden. Laadimme asukkaillemme henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman ja nimeämme omahoitajan.