Siirry suoraan sisältöön

Mainiokoti Kultarusko

Mainiokoti Kultarusko tarjoaa lähimmäisellesi luotettavaa ja lämminhenkistä huolenpitoa sekä paikan, jota kutsua kodiksi. Viihtyisä ympäristö ja uudet tilat mahdollistavat arjen sujumisen.

Onnellinen elämä tarvitsee ympärilleen arvostavan ja arvokkaan ilmapiirin, jossa jokaista kohdellaan omana yksilönään. Jokainen meistä kaipaa iän karttuessa toisen ihmisen tukea turvalliseen elämiseen. On mukavampaa tehdä matkaa yhdessä kun vierellä kulkee toinen ihminen, kanssakulkija.

5c657d042857d449427096
5d95caa0006e5310812679
5d95caf19296f253341278
PlayPause
previous arrow
next arrow

Näin asut meillä

Jokainen asukkaamme on yksilö, jonka persoona saa näkyä. Omasta huoneesta asukas voi kalustaa viihtyisän rakkailla valokuvilla, huonekaluilla ja tärkeillä henkilökohtaisilla esineillä. Joukkoomme voi liittyä myös lyhyemmäksi ajaksi, omien yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme tilapäistä asumista ja huolenpitoa heille, jotka kaipaavat tukea kotihoidon rinnalle tai omaishoitajan loman ajaksi. Intervallihoitojaksot sovitaan etukäteen, jolloin uuden asukkaan tarpeet ja toipuminen sairaalahoidon jälkeen on mahdollisimman kuntouttavaa.

Tarjoamme kodikkaan ja turvallisen asuinympäräristön ikäihmisille, jotka tarvitsevat tukea, apua ja hoivaa päivittäisissä toiminnoissa.

Meille asukkaaksi?

Asukkaaksi Kultaruskoon voi hakeutua ottamalla yhteyttä oman kunnan tai kaupungin sosiaalitoimeen anomalla maksusitoumusta tai yksityisesti, jolloin asukas maksaa palvelunsa itse. Asukkaillamme on mahdollisuus hakea Kelan asumistukea ja hoitotukea.

Kodit ja yhteistilat

Kotimme on jaettu kahteen osaan Roosa- ja Helmikotiin. Kummassakin kodissa on 16 yhden hengen huonetta ja kaksi kahden hengen huonetta. Asukkailla on mahdollisuus rentoutua viihtyisissä saunatiloissamme. Kodikas saunamme tarjoaa tunnelmaa ja virkistystä asukkaillemme kaikkina vuodenaikoina. Avarissa tiloissa voi liikkua turvallisesti ja esteettömästi.

Kodin ympäristö

Viihtyisä pihapiirimme ja rauhallinen ympäristömme tarjoaa asukkaillemme oivalliset ulkoilu ja harrastusmahdollisuudet.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Kotimme arki on aktiivista ja täynnä touhua. Leivonta, askartelu, puutarhanhoito, musiikki ja liikunta kuuluvat olennaisena osana elämäämme. Fysioterapia Fysiotähti tarjoaa palveluita asukkaillemme viikoittain.

Henkilöstö

Kultaruskon ammattitaitoinen ja lämminhenkinen henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Jokainen asukas saa nimetyn omahoitajan, jonka kanssa hoito- ja palvelusuunnitelmaa toteuteutamme. Yhdenvertaisuus ja yksilölliset tarpeet huomioiva palvelu kaiken ikäisten ihmisten kesken on meille tärkeää. Kultarusko on ottanut sydämenasiakseen hyvän hoidon takaamisen elämänkaaren loppuun asti.