Mainiokoti Lähdeniitty

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Lämminhenkisessä kodissamme voivat asua ikäihmiset, jotka tarvitsevat hoivaa, turvaa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden. Tarjoamme turvallisen ja virikkeellisen ympäristön Mainiokoti Lähdeniityssä.

Näin asut meillä

Olemme suunnitelleet kaikki tilat vanhusten ja liikuntaesteisten tarpeet huomioiden. Tehtävämme on turvata ja taata, että asukkaamme saavat mahdollisimman onnellisen ja laadukkaan vanhuuden.

Meille asukkaaksi?

Olisiko Mainiokoti Lähdeniitty sinun tai läheisesi koti?

Mainiokoti Lähdeniittyyn voi tulla asukkaaksi eri kunnista, sopimalla asiasta oman kunnan sosiaalityöntekijän kanssa tai itse maksaen. Meille käyvät Tampereen, Sastamalan ja Kangasalan palveluseteli. Olet oikeutettu Kelan etuuksiin, kuten eläkkeensaajan hoito- ja asumistukeen.

Kysy vapaana olevista asunnoistamme!

Anne Kujala
p. 050 345 5141
anne.kujala@mehilainen.fi

Kodit ja yhteistilat

Mainiokoti on viihtyisä ja esteetön hoivakoti, jossa asukkaamme asuvat omissa huoneissaan. Kodissamme on kaikkiaan 40 asukashuonetta kylpyhuoneella. Kotimme ruokailutilasta, terassilta ja huoneista asukkaamme voivat ihailla kaunista luontomaisemaa.

Kodin ympäristö

Luonnonläheinen Mainiokoti Lähdeniitty sijaitsee rauhallisella Lähdeniityn pientaloalueella Nokialla. Kodin kauniissa ympäristössäon hyvä ulkoilla ja viettää aikaa.

Tulo-ohjeet

Nokian keskustaan 3,5 km

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Järjestämme kodissamme paljon aktiviteettiä, tapahtumia ja toimintaa teemajuhlineen. Kotimme asukkaat ja hoitohenkilökunta ovat eläinrakkaita. Omat sekä läheisten koirat antavat meille iloa ja hyvää mieltä.

Henkilöstö

Välittävä ja lämmin henkilöstömme on paikalla ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle laaditaan henkilökohtainen hoito- ja kuntoutussuunnitelma ja hänelle nimetään omahoitaja.