Siirry suoraan sisältöön

Mainiokoti Linnantaus

Mainiokoti Linnantaus sijaitsee Kajaanin keskustan kupeessa, Teppanassa. Tarjoamme kodissamme yksilöllistä hoivaa ja pitkäaikaista tehostettua palveluasumista ikääntyville asiakkaille.

592427cb280d3250415753
592427caa5742063821074
592e9a6ff1815259701758
PlayPause
previous arrow
next arrow

Näin asut meillä

Yhteisöllisyys toteutuu arjen toiminnassa. Meillä asukkaat tapaavat toisiaan mm. yhteisillä ruokailuhetkillä ja vapaa-ajan toiminnoissa. Juttuseuraa ja ystäviä löytyy niitä kaipaaville. Tehtävämme on turvata ja taata asukkaillemme mahdollisimman onnellinen, laadukas ja toiminnallinen elämä kodissamme.

Meille asukkaaksi?

Kuulostaako Mainiokoti Linnantaus kodilta, jossa sinä tai omaisesi haluaisi asua?

Voit tulla meille asukkaaksi palvelusetelillä tai itse maksaen. Kaikissa näissä tapauksissa olet oikeutettu hakemaan Kelan etuuksia kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukea. Mainiokoti Linnantaukseen voit tulla asumaan myös toisesta kaupungista tai kunnasta.

Kodit ja yhteistilat

Ryhmäkodeissa yhteisiä tiloja ovat keittiö, ruokailutila, olohuone, saunaosasto sekä muut oleskelutilat kuten mm. aurinkoinen lasitettu terassi. Mainiokoti Linnantauksessa on neljä ryhmäkotia: Aalto, Kianto, Leino ja Herman, joissa henkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden.

Kodin ympäristö

Palvelukotimme välittömässä läheisyydessä sijaitsevat kauppa, kioski ja kirkko. Kajaanin keskustan kaikki palvelut ovat lähellä. Hyvät ulkoilumaastot löytyvät myös ympäristöstä.

Tulo-ohjeet

Kajaanin Linnantaus löytyy seuraamalla lentokentän opasteita noin kaksi kilometriä Kajaanin keskustasta. Linnantauksen seurakuntatalo sijaitsee kotimme vieressä. Linja-autolla pääsee keskustasta 200 metrin päähän. Oman auton voi parkkeerata kadun varteen tai talon edessä sekä sivuilla oleville parkkipaikoille.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Järjestämme kodissamme monenlaista aktiviteettia, toimintaa ja juhlia, arkemme on yhteisöllistä ja lämminhenkistä.

Henkilöstö

Osaava, koulutettu ja välittävä henkilöstömme kohtaa jokaisen asiakkaan yksilöllisesti tarjoten tukea ja hoivaa jokaisen omien tarpeiden mukaan. Meillä on mahdollisuus turvalliseen omannäköiseen elämään. Henkilökunnan osaaminen on painottunut geriatriseen- sekä muistiosaamiseen ja vastaa näin ollen ikääntyvien henkilöiden erityistarpeita.