Siirry suoraan sisältöön

Mainiokoti Lukkari

Onni- kodin yhteyteen loppuvuodesta 2020 valmistui Mainiokoti Lukkari. Lukkari tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille. Lämmin ja koulutettu henkilökuntamme on asukkaidemme arjessa läsnä ympäri vuorokauden.

oleskelutila
ruokailutila1
kytv1
oleskelutila1
previous arrow
next arrow

Näin asut meillä

Meillä yhteisöllisyys toteutuu arjen toiminnassa. Asukkaamme tapaavat toisiansa yhteisillä ruokahetkillä ja vapaa-ajan toiminnoissa. Juttuseuraa ja ystäviä löytyy niitä kaipaaville. Meillä on kodikasta ja turvallista asua.

Meille asukkaaksi?

Meille voi tulla asukkaaksi kaupungin ostopalvelusitoumuksella tai  yksityisenä asiakkaana. Kaikissa tapauksissa olet oikeutettu Kelan etuuksiin, kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukeen.

Kodit ja yhteistilat

Uusi kotimme tarjoaa viihtyisät ja esteettömät tilat asukkaillemme. Jokaisella asukkaalla on oma huone kylpyhuoneella. Kaikissa huoneissa on valmiina hoivasänky, muuten voit kalustaa huoneesi omannäköiseksi.

Kodin ympäristö

Kotimme sijaitsee rauhallisella ja viihtyisällä aluella, jossa ulkoilumahollisuudet ovat hyvät.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Järjestämme kodissamme tapahtumia, juhlia ja monipuolista toimintaa. Ulkoilu ja monenlaiset päivän askareet kuuluvat arkeemme. Tehtävämme on turvata ja taata, että asukkaamme saavat mahdollisimman onnellisen, turvallisen ja omannäköisen vanhuuden kodissamme. Läheiset ovat aina tervetulleita osallistumaan yhteiseen toimintaamme.

Henkilöstö

Osaava, koulutettu ja lämmin henkilöstömme on läsnä ympäri vuorokauden. Laadimme kotimme asukkaille henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman. Asukas saa hänelle nimetyn omahoitajan.