Mainiokoti Savilahti

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Olemme avanneet uuden Mainiokoti Savilahden Haminaan tammikuussa 2018. Luonnonkauniissa Savilahdessa on turvallinen koti ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa tarvitseville ikäihmisille. Samalle tontille on myös 12 paikkainen palvelutalo omatoimisemmin asuville senioreille.

Näin asut meillä

Meille voi tulla asumaan ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa tarvitseva ikäihminen tai kevyemmällä palveluasumisella pärjäävä. Rauhallisessa ympäristössä on hyvä elää ja asua turvallista ja omannäköistä arkea.

Meille asukkaaksi?

Kuulostaako Mainiokoti Savilahti kodilta, jossa sinä tai läheisesi haluaisi asua?

Voit tulla meille asukkaaksi kunnan sijoittajan kautta, palvelusetelin turvin tai itse maksaen. Kaikissa näissä tapauksissa olet oikeutettu hakemaan Kelan etuuksia kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukea. Mainiokoti Savilahteen voit tulla asumaan myös toisesta kaupungista tai kunnasta.

Kodit ja yhteistilat

Mainiokoti Savilahdessa on 30 asuntoa kooltaan 22 m2 ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville. Mainiokoti Savilahdessa on oma valmistuskeittiö ja viihtyisät avarat tilat, joissa esteetön liikkuminen myös apuvälineiden kanssa on turvallista. Erikoisuutena Mainiokoti Savilahdessa on dynaminen värisävyyn perustuva päivärytmin mukaan vaihtuva valaistus, joka vaikuttaa positiivisesti asukkaidemme päivittäiseen vireystilaan.

Samalle tontille valmistuu rivitalo, jossa on 12 palveluasuntoa kooltaan 32 m2. Kaikissa asunnoissa on oma katettu terassi ja pieni pihavarasto. Asuntojen keittiöstä löytyy jääkaappi/pakastin, vesipiste, astianpesukonevaraus ja liesi+uuni.

Kodin ympäristö

Mainiokoti Savilahti sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Haminassa.

Tulo-ohjeet

Haminan keskustasta 2,5 km.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Kotimme toiminta ja aktiivinen arki suunnitellaan asukaslähtöisesti monipuoliseksi ja aktivoivaksi. Yhteisöllisyys toteutuu arjen toiminnassa. Meillä asukkaat tapaavat toisiaan mm. yhteisillä ruokailuhetkillä ja vapaa-ajan toiminnoissa.

Henkilöstö

Koulutettu, lämmin ja välittävä henkilöstö on läsnä ympäri vuorokauden. Laadimme asukkaillemme henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman ja nimeämme omahoitajan.