Siirry suoraan sisältöön

Mainiokoti Siiri

Mainiokoti-Siiri-0629-lowres
Mainiokoti-Siiri-panoraama-lowres
Mainiokoti-Siiri-4722-lowres
Mainiokoti-Siiri-4671-lowres
Mainiokoti-Siiri-5481-lowres
Mainiokoti-Siiri-4645-lowres
Mainiokoti-Siiri-4643-lowres
Mainiokoti-Siiri-4633-lowres
Mainiokoti-Siiri-4591-lowres
Mainiokoti-Siiri-4579-lowres
Mainiokoti-Siiri-4562-lowres
Mainiokoti-Siiri-4559-lowres
Mainiokoti-Siiri-4554-lowres
Mainiokoti-Siiri-0650-lowres
Mainiokoti-Siiri-0636-lowres
PlayPause
previous arrow
next arrow

Tarjoamme kodissamme yksilöllistä hoivaa ja asumispalveluita ikääntyville asiakkaille. Palvelukotiin voi muuttaa asumaan joko vakituisesti tai tulla lyhytaikaisesti esimerkiksi omaishoitajan vapaiden ajaksi. Meillä on mahdollisuus turvalliseen omannäköiseen elämään. Tehtävämme on turvata ja taata asukkaillemme mahdollisimman onnellinen, laadukas ja toiminnallinen elämä kodissamme.

Näin asut meillä

Mainiokoti Siiri tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista asukkaille, jotka voivat tarvita hoivaa päivin öin. Mainiokoti Siiri on viihtyisä ja esteetön palvelukoti, jossa asukkaat asuvat omassa huoneessaan. Kaikissa huoneissa on oma wc/suihkutila. Kodin sauna lämpiää viikoittain.

Meille asukkaaksi?

Kuulostaako Mainiokoti Siiri kodilta, jossa sinä tai läheisesti haluaisi asua?

Mainiokoti Siiriin voit tulla asukkaaksi kunnan sijoittajan kautta, palvelusetelin turvin tai itse maksaen. Kaikissa näissä tapauksissa olet oikeutettu hakemaan Kelan etuuksia kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukea. Mainiokoti Siiriin voit tulla asumaan myös toisesta kaupungista tai kunnasta.

Kodit ja yhteistilat

Mainiokoti Siirissä on kolme ryhmäkotia: Leenankoti, Martinkoti ja Reijonkoti, joissa henkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden. Yhteisissä tiloissamme on hyvä viettää aikaa, seurustella ruokailla ja harrastaa.

Kodin ympäristö

Mainiokoti Siiri sijaitsee viihtyisällä ja rauhallisella pientaloalueella Jäälin keskustassa. Kodissamme on turvallinen vehreä piha ulkoiluun ja oleskeluun. Kodin naapurissa on Satumetsän päiväkoti ja Tuokkosenmäen ulkoilumaastot.

Tulo-ohjeet

Sijaitsemme Jäälin keskustassa, Oulun keskustasta 14 km.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Yhteisöllisyys toteutuu arjen toiminnassa. Meillä asukkaat tapaavat toisiaan mm. yhteisillä ruokailuhetkillä ja vapaa-ajan toiminnoissa. Järjestämme monipuolista vapaa-ajan toimintaa ja arjen puuhaa kodissamme.

Henkilöstö

Osaava, koulutettu ja välittävä henkilöstömme kohtaa jokaisen asiakkaan yksilöllisesti tarjoten tukea ja hoivaa jokaisen omien tarpeiden mukaan. Laadimme asukkaillemme henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman ja nimeämme omahoitajan.