Siirry suoraan sisältöön

Mainiokoti Sinivuokko

Mainiokoti Sinivuokko sijaitsee Hyvinkäällä Sinivuokontiellä, viehättävällä ja rauhallisella omakotialueella Martin kaupunginosassa. Kotimme on turvallinen paikka asua ikäihmiselle, joka tarvitsee yksilöllistä hoivaa vakituiseen tai tilapäiseen tarpeeseen. Asukkaidemme hyvinvoinnista huolehtii asiantunteva henkilökunta, joka on paikalla ympäri vuorokauden. Hoivatyömme perustana on ihmisarvoa sekä elämän merkityksellisyyttä ja ainutlaatuisuutta korostava tapa toimia. Omaiset ja ystävät ovat aina tervetulleita vierailemaan kodissamme.

592ac04d6e298041700633
592ac04cef89e422460013
592ac04cd564c532352649
PlayPause
previous arrow
next arrow

Näin asut meillä

Asukkaillamme on käytössään tilavat omat huoneet, jotka voi kalustaa omilla rakkailla tavaroilla ja huonekaluilla. Hoivasänky on kaikilla asukkaillamme valmiina huoneessa.

Meille asukkaaksi?

Vire Koti Sinivuokkoon voi tulla asukkaaksi sopimalla asiasta Hyvinkään kaupungin tai muun kunnan sosiaalityöntekijän kanssa tai itse maksaen. Kaikissa tapauksissa olet oikeutettu Kelan etuuksiin, kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukeen.

Kodit ja yhteistilat

Lämminhenkinen Mainiokoti Sinivuokko on viihtyisä ja turvallinen hoivakoti, jossa asukkaamme asuvat omissa huoneissaan. Kaikissa huoneissa on oma wc ja suihku. Yhteisissä tiloissa vietetään aikaa toisten kanssa, luetaan harrastetaan ja seurustellaan.

Kodin ympäristö

Kodissamme on suojattu, turvallinen ja aurinkoinen sisäpiha asukkaitamme varten. Kotimme rauhallisessa ympäristössä on hyvä ulkoilla.

Tulo-ohjeet

Mainiokoti Sinivuokko sijaitsee Hyvinkään keskustasta noin 3km päässä, Martin kaupunginosassa. Rautatieasemalta Bussi nro 5 kulkee Marttiin. Bussipysäkki noin 500metrin päässä.

Parkkipaikat löytyvät talon edestä.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Ulkoilemme säännöllisesti asukkaidemme kanssa ja teemme kaikkea mukavaa yhdessä. Järjestämme tapahtumia, asukaslähtöistä toimintaa ja juhlia kodissamme.

Henkilöstö

Osaava, välittävä henkilöstömme on paikalla päivin öin. Kaikille asukkaillemme tehdään henkilökohtainen hoito- ja kuntoutussuunnitelma. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja.