Siirry suoraan sisältöön

Mainiokoti Sulka

Tarjoamme kodissamme yksilöllistä hoivaa ja asumispalveluita ikääntyville. Meillä on mahdollisuus omannäköiseen elämään. Meillä viihtyy asukas, joka haluaa asua rauhallisella asuinalueella palveluiden lähellä. Tehtävämme on turvata ja taata asukkaillemme mahdollisimman onnellinen, laadukas ja toiminnallinen elämä kodissamme.

5993e70688cda699882634
5928256b07a87584357987
59282567c0a83119566805
5993e6e15639d381533602
PlayPause
previous arrow
next arrow

Näin asut meillä

Ympärivuorokautisen palveluasumisen ryhmäkodeissa asuvat asukkaat voivat tarvita hoivaa päivin öin. Heille Mainiokoti Sulassa on neljä ryhmäkotia, joissa henkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden.

Meille asukkaaksi?

Kuulostaako Mainiokoti Sulka kodilta, jossa sinä tai läheisesi haluaisi asua?

Voit tulla meille asukkaaksi kunnan sijoittajan kautta, palvelusetelin turvin tai itse maksaen. Kaikissa näissä tapauksissa olet oikeutettu hakemaan Kelan etuuksia kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukea. Mainiokoti Sulkaan voit tulla asumaan myös toisesta kaupungista tai kunnasta.

Kodit ja yhteistilat

Palvelukotimme kaikki tilat ovat esteettömiä.

Ympärivuorokautisen palveluasumisen asuinhuoneissa on valmiina hoivasänky. Muuten voit kalustaa kodin omannäköiseksi. Asunnoissa on oma wc ja suihkutila, osassa asuntoja on myös oma minikeittiö.

Yhteiset tilat

  • Ryhmäkotien kotikeittiöt ja oleskelutilat
  • Saunat
  • Omaistenhuone
  • Kirjasto/monitoimitilat
  • Viihtyisä ulkoilupiha

Kodin ympäristö

Mainiokoti Sulka sijaitsee rauhallisella kerros- ja pientaloalueella Oulun Kaakkurissa, noin 9 kilometrin päässä kauppatorilta. Mainiokoti Sulan pihapiiri ja asuinalue on rauhallinen ja puitteet ulkoiluun ovat hyvät. Välittömässä läheisyydessä on metsä, jonne vie asfaltoitu kävelytie. Isompi palvelukeskus (mm. Citymarket) on n. 500 metrin päässä. Naapurista löytyy kirkko, jonka tilaisuuksiin asukkaamme pääsevät halutessaan osallistumaan. Talossa on oma keittiö, jossa valmistamme maukasta ruokaa asukkaiden mieltymysten mukaisesti. Pihallamme on korotettu kasvulaatikko yhteistä pienviljelyä tai kukkien kasvatusta varten.

Tulo-ohjeet

Oulun keskustasta 9 km.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Mainiokoti Sulassa viihtyy aktiivinen asukas, joka saa turvaa yhteisöllisyydestä ja nauttii vapaa-ajan toiminnoista. Hoitokulttuurimme on ihmisläheistä. Laadukkaassa ja ihmisläheisessä hoivassa otamme huomioon jokaisen ihmisen toimintakyvyn ja voimavarat. Vietämme aktiivista ja elämänmakuista arkea, kehitämme yhteisöllisyyttä asukkaidemme toivomaan suuntaan. Yhteisöllisyys toteutuu arjen toiminnassa. Meillä asukkaat tapaavat toisiaan mm. yhteisillä ruokailuhetkillä ja vapaa-ajan toiminnoissa. Juttuseuraa ja ystäviä löytyy niitä kaipaaville.

Henkilöstö

Osaava, koulutettu ja välittävä henkilöstömme kohtaa jokaisen asiakkaan yksilöllisesti tarjoten tukea ja hoivaa jokaisen omien tarpeiden mukaan.