Siirry suoraan sisältöön

Mainiokoti Uuttu

599318f9c4c14323873173
599318faccac5618216135
599318f9b291a694019046
599318fa276cd221431959
599318fa5cdbf281016476
PlayPause
previous arrow
next arrow

Lämminhenkinen Mainiokoti Uuttu sijaitsee rauhallisella omakotialueella Espoon Lintuvaarassa. Mainiokoti Uuttuun voivat tulla asumaan ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevat ikäihmiset. Uuttu on kodikas, viihtyisä ja esteetön hoivakoti rauhallisella alueella. Samassa talossa on seurakunnan tilat sekä lasten päiväkoti.

Näin asut meillä

Isolta lasitetulta parvekkeelta aukeaa kaunis näköala pihalle. Parvekkeelta asukkaamme voivat seurata lasten leikkimistä ja nauttia raikkaasta ulkoilmasta. Koulutettu, lämmin ja osaava henkilökuntamme on paikalla vuorokauden ympäri.Tehtävämme on turvata ja taata, että asukkaamme saavat mahdollisimman onnellisen ja laadukkaan vanhuuden. Hoivakodin ateriat ovat monipuolista ja maukasta kotiruokaa, jossa on huomioitu ikäihmisten mieltymykset sekä ravintosuositukset.

Voit valita aterian kahdesta vaihtoehtoisesta ruokalistasta. Niiden valinnasta, samoin kuin erityisruokavaliosta on sovittava erikseen henkilökunnan kanssa etukäteen.

Meille asukkaaksi ?

Olisiko Mainiokoti Uuttu sinun tai läheisesi koti? Olemme Espoon kaupungin ostopalveluyksikkö ja meille voi tulla asukkaaksi ottamalla yhteyttä oman alueen kotihoitoon. Meille voi tulla asumaan myös itse maksaen. Kaikissa näissä tapauksissa olet oikeutettu Kelan etuuksiin, kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukeen.

Kodit ja yhteistilat

Olemme suunnitelleet kaikki kotimme tilat vanhusten ja liikuntaesteisten tarpeet huomioiden. Tilamme ovat kauttaaltaan esteettömiä ja kylpyhuoneet sekä wc:t ovat invamitoitettuja. Meillä on myös 2 kahden hengen huonetta, jotka soveltuvat erinomaisesti pariskunnille.

Kodin ympäristö

Kotimme sijaitsee rauhallisella omakotialueella. Ympäristössä on hyvät mahdollisuudet ulkoiluun.

Tulo-ohjeet

Helsingistä ja Espoon keskuksesta junat E, A ,U Leppävaaran asemalle jatko bussi nro 510

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Järjestämme kodissamme paljon toimintaa ja tapahtumia. Meillä on yhteistoimintaa läheisen seurakunnan ja päiväkodin kanssa.

Henkilöstö

Osaava, koulutettu ja välittävä henkilöstömme huolehtii asukkaistamme ympäri vuorokauden. Laadimme kaikille asukkaillemme henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman. Asukas saa hänelle nimetyn omahoitajan.