KESÄREKRY

HALUATKO KESÄTÖITÄ
SOSIAALI- JA TERVEYSALALTA?

Kesärekry

Mehiläisen sosiaalipalvelut eli Mainiokodit, Ykköskodit, Onnikodit ja Familar tarjoavat monipuolisia kesätyöpaikkoja sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille, valmiille ammattilaisille sekä eläkeläisille. 

Meillä on 8 000 asiakaspaikkaa ja työllistämme noin 5 200 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista eri puolilla Suomea yli 300 palveluyksikössä.

Tutustu kesätyöpaikkoihimme ja hae heti!

Nyt sinulla on myös mahdollisuus voittaa Jopo, sillä arvomme kaikkien kesätyöntekijöidemme kesken elokuussa 2023 Jopo-polkupyörän!

Mainiokodit logo

Mainiokodit

Ikääntyneiden asumispalvelut

Mainiokodit tarjoaa kesätöitä lähihoitajille, sairaanhoitajille, hoiva-avustajille, sosionomeille, geronomeille, fysioterapeuteille ja toimintaterapeuteille sekä hoiva- ja keittiöapulaisille, siistijöille, kokeille ja keittiötyöntekijöille. Voit olla valmis ammattilainen, opiskelija tai eläkeläinen. Tärkein kriteeri on aito halu tehdä työtä ikääntyneiden hoidossa. Tutustu monipuolisiin ja mainioihin kesätyöpaikkoihimme ja tule mukaan!

Mainiokodit logo

Onnikodit

Vammaisten asumispalvelut

Onnikodit tarjoaa kesätöitä lähihoitajille, hoiva-avustajille, sairaanhoitajille, sosionomeille, fysioterapeuteille ja toimintaterapeuteille sekä laitoshuoltajille, kotiavustajille, hoiva- ja keittiöapulaisille, siistijöille, kokeille ja keittiötyöntekijöille. Voit olla valmis ammattilainen, opiskelija tai eläkeläinen. Tärkein kriteeri on aito halu tehdä työtä vammaisten tai vammautuneiden hoidossa ja ohjaustyössä. Tutustu kesätyöpaikkoihimme ja hae heti!

Ykköskodit logo

Ykköskodit

Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut

Ykköskodit tarjoaa kesätöitä sairaanhoitajille, lähihoitajille, hoiva-avustajille, sosionomeille, fysioterapeuteille ja toimintaterapeuteille sekä hoiva- ja keittiöapulaisille, kotiavustajille, kokeille ja keittiötyöntekijöille. Voit olla valmis ammattilainen, opiskelija tai eläkeläinen. Tärkein kriteeri on aito halu tehdä työtä mielenterveys- ja päihdekuntoutujien ohjaustyössä. Tutustu ykköstyöpaikkoihin ja tule mukaan tekemään tärkeää työtä!

Familar logo

Familar

Lastensuojelu- ja perhepalvelut

Familar tarjoaa kesätöitä lähihoitajille, sairaanhoitajille, sosionomeille, yhteisöpedagogeille ja toimintaterapeuteille. Voit olla valmis ammattilainen, AMK- tai yliopisto-opiskelija tai eläkeläinen. Ikää sinulla pitäisi olla yli 20 vuotta. Sinulla tulisi olla myös ajokortti ja valmius ajaa autoa sekä omata ruuanlaittotaitoa ja kykyä huolehtia arjen asioista. Tärkeintä on, että haluat olla vuorovaikutuksessa lasten kanssa. Tule mukaan tekemään vastuullista ja vaikuttavaa työtä!

KESÄREKRY

Tietoa meistä

Mainiokodit, Onnikodit, Ykköskodit ja Familar ovat osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Lisätietoa kesärekrystä rekrytointikoordinaattoriltamme

p. 0401255826