Mainiokoti Aino ja Antti

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Mainiokoti Ainossa ja Antissa asuvat ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa tarvitsevat ikäihmiset. Olemme suunnitelleet tilamme vanhusten ja liikuntaesteisten tarpeet huomioiden. Lämmin ja koulutettu henkilökuntamme on asukkaidemme arjessa läsnä.

Näin asut meillä

Meillä yhteisöllisyys toteutuu arjen toiminnassa. Asukkaamme tapaavat toisiansa yhteisillä ruokahetkillä ja vapaa-ajan toiminnoissa. Juttuseuraa ja ystäviä löytyy niitä kaipaaville. Meillä on kodikasta ja turvallista asua.

Meille asukkaaksi?

Olisiko Aino ja Antti sinun tai läheisesi koti?

Mainiokoti Ainoon ja Anttiin voi tulla asukkaaksi kaupungin ostopalvelusitoumuksella, palvelusetelillä tai  yksityisenä asiakkaana. Kaikissa tapauksissa olet oikeutettu Kelan etuuksiin, kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukeen.

Kodit ja yhteistilat

Ainossa ja Antissa on neljä ryhmäkotia. Aino, Antti, Ilona ja Lauri. Asukkaillamme on oma huone kylpyhuoneella. Ulkoiluun ja virkistykseen kodissamme on neljä katettua isoa terassia sekä oma piha, jossa voi nauttia kesäisestä päivästä pihakiikussa keinutellen. Kodissamme on viihtyisät tilat ja saunaosasto. Kaikissa huoneissa on valmiina hoivasänky, muuten voit kalustaa huoneesi omannäköiseksi.

Kodin ympäristö

Kotimme sijaitsee aivan Koivukylän palveluiden kupeessa. Koivukylän asemalle on matkaa n. 200 m ja kauppakeskus on kadun toisella puolella. Peijaksen sairaalaan on matkaa n. 700 m. Kotimme ympäristöstä löytyy hyviä, luonnonkauniita ulkoilumaastoja.

Tulo-ohjeet

Meille pääset helposti paikallisjunalla Helsingin ja Keravan suunnasta, Koivukylän asema sijaitsee 200m päässä.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Järjestämme kodissamme tapahtumia, juhlia ja monipuolista toimintaa. Ulkoilu ja monenlaiset päivän askareet kuuluvat arkeemme.Tehtävämme on turvata ja taata, että asukkaamme saavat mahdollisimman onnellisen, turvallisen ja omannäköisen vanhuuden kodissamme. Läheiset ovat aina tervetulleita osallistumaan yhteiseen toimintaamme. Kotimme tapahtumia voit seurata myös Facebookissa.

Henkilöstö

Osaava, koulutettu ja lämmin henkilöstömme on läsnä ympäri vuorokauden. Laadimme kotimme asukkaille henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman. Asukas saa hänelle nimetyn omahoitajan.