Siirry suoraan sisältöön

Mainiokoti Aino ja Antti

Mainiokoti Aino ja Antti julksivu
59269e641e768049305899
59269e6cd3cca174832594
592ea1ba32b07440417162
pullaa ja kukkia
Syksy
Sato
Istutuslaatikot
PlayPause
previous arrow
next arrow

Mainiokoti Ainossa ja Antissa asuvat ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa tarvitsevat ikäihmiset. Olemme suunnitelleet tilamme vanhusten ja liikuntaesteisten tarpeet huomioiden. Lämmin ja koulutettu henkilökuntamme on asukkaidemme arjessa läsnä.

Näin asut meillä

Meillä yhteisöllisyys toteutuu arjen toiminnassa. Asukkaamme tapaavat toisiansa yhteisillä ruokahetkillä ja vapaa-ajan toiminnoissa. Juttuseuraa ja ystäviä löytyy niitä kaipaaville. Meillä on kodikasta ja turvallista asua.

Meille asukkaaksi?

Olisiko Aino ja Antti sinun tai läheisesi koti?

Mainiokoti Ainoon ja Anttiin voi tulla asukkaaksi kaupungin ostopalvelusitoumuksella, palvelusetelillä tai  yksityisenä asiakkaana. Kaikissa tapauksissa olet oikeutettu Kelan etuuksiin, kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukeen.

Kodit ja yhteistilat

Ainossa ja Antissa on neljä ryhmäkotia. Aino, Antti, Ilona ja Lauri. Asukkaillamme on oma huone kylpyhuoneella. Ulkoiluun ja virkistykseen kodissamme on neljä katettua isoa terassia sekä oma piha, jossa voi nauttia kesäisestä päivästä pihakiikussa keinutellen. Kodissamme on viihtyisät tilat ja saunaosasto. Kaikissa huoneissa on valmiina hoivasänky, muuten voit kalustaa huoneesi omannäköiseksi.

Kodin ympäristö

Kotimme sijaitsee aivan Koivukylän palveluiden kupeessa. Koivukylän asemalle on matkaa n. 200 m ja kauppakeskus on kadun toisella puolella. Peijaksen sairaalaan on matkaa n. 700 m. Kotimme ympäristöstä löytyy hyviä, luonnonkauniita ulkoilumaastoja.

Tulo-ohjeet

Meille pääset helposti paikallisjunalla Helsingin ja Keravan suunnasta, Koivukylän asema sijaitsee 200m päässä.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Järjestämme kodissamme tapahtumia, juhlia ja monipuolista toimintaa. Ulkoilu ja monenlaiset päivän askareet kuuluvat arkeemme.Tehtävämme on turvata ja taata, että asukkaamme saavat mahdollisimman onnellisen, turvallisen ja omannäköisen vanhuuden kodissamme. Läheiset ovat aina tervetulleita osallistumaan yhteiseen toimintaamme. Kotimme tapahtumia voit seurata myös Facebookissa.

Henkilöstö

Osaava, koulutettu ja lämmin henkilöstömme on läsnä ympäri vuorokauden. Laadimme kotimme asukkaille henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman. Asukas saa hänelle nimetyn omahoitajan.

Saapumisohjeet

Pohjoisen suunnalta saavuttaessa pääsee Keravalta lähtevällä suoralla K- junayhteydellä Koivukylän asemalle, jonka välittömässä läheisyydessä kotimme sijaitsee. Etelästä, Helsingin keskustasta pääsee suotaan K- junalla. Kehäradan junilla I ja P pääsee Hiekkaharjuun ja Tikkurilaan, josta pääsee vaihtamaan K-junaan. Tikkurilasta meille on bussiyhteydet 631 ja 735.Meillä on myös oma pysäköintialue autolla saapuville.