Siirry suoraan sisältöön

Mainiokoti Elli

592ea49dd4214788436811
592ea4a13111a838414159
592ea4b0d8b82161981243
PlayPause
previous arrow
next arrow

Mainiokoti Elli sijaitsee Joensuun Reijolassa. Tarjoamme kodissamme yksilöllistä hoivaa ja asumispalveluita ikääntyville asiakkaille. Palvelukotiin voi muuttaa asumaan joko vakituisesti tai lyhytaikaisesti esimerkiksi omaishoitajan vapaiden ajaksi. Tehtävämme on turvata ja taata asukkaillemme mahdollisimman onnellinen, laadukas ja toiminnallinen elämä kodissamme.

Näin asut meillä

Mainiokoti Ellissä on 2 ryhmäkotia, joissa henkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden. Tilamme ovat uudet, kodikkaat ja esteettömät.

Meille asukkaaksi?

Kuulostaako Mainiokoti Elli kodilta, jossa sinä tai läheisesi haluaisi asua?

Voit tulla meille asukkaaksi kunnan sijoittajan kautta, palvelusetelin turvin tai itse maksaen. Kaikissa näissä tapauksissa olet oikeutettu hakemaan Kelan etuuksia kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukea. Mainiokoti Elliin voit tulla asumaan myös toisesta kaupungista tai kunnasta.

Kodit ja yhteistilat

Huoneissa on oma wc- ja suihkutila. Huoneissa on valmiina asukkaalle myös hoivasänky. Muuten voit kalustaa kodin omannäköiseksi. Ryhmäkodeissamme on kotikeittiöt, ruokailu- ja oleskelutilat, sauna, valmistuskeittiö, ruokailu-/monitoimitila ja ulkoilupiha.

Kodin ympäristö

Kotimme sijaitsee rauhallisella alueella Joensuun Reijolassa.

Tulo-ohjeet

Joensuun keskustasta 10 km.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Kotimme toiminta ja aktiivinen arki suunnitellaan asukaslähtöisesti monipuoliseksi ja aktivoivaksi. Yhteisöllisyys toteutuu arjen toiminnassa. Meillä asukkaat tapaavat toisiaan mm. yhteisillä ruokailuhetkillä ja vapaa-ajan toiminnoissa. teemme yhteistyötä Virkkulan ystävät ry:n kanssa, joka koordinoi alueen kehittymistä ja toimintoja yhteistyössä alueella jo toimivien järjestöjen kanssa ja rikastuttaa myös Mainiokoti Ellin elämää. Lue lisää Virkkulankylästä.

Henkilöstö

Koulutettu, lämmin ja välittävä henkilöstömme on läsnä ympäri vuorokauden. Laadimme asukkaillemme henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman ja nimeämme omahoitajan.