Mainiokoti Komiakulma

Uusi Mainiokoti Komiakulma Seinäjoen Komiakortteliin

5ac71f13ee305203561022
5ac71f245831f295404195
5ac71f833dbca114855726
5ac71f8ac7627413557013
5ad5d179ba4d5065458624
5cc3024328435710194138
5cc302590624a359568528
5cc302cc04275716024660
PlayPause
previous arrow
next arrow

Uusi palvelukotimme sijaitsee Joupin Komiakorttelissa Seinäjoella. Asuinalue on esteetön, monimuotoinen, puistomainen ja viihtyisä kortteli. Palvelut löytyvät läheltä. Komiakortteli tarjoaa asukkaille mahdollisuuden viettää aktiivista ja viihtyisää elämään erilaisissa elämäntilanteissa.

Näin asut meillä

Korkeatasoinen hoiva ja asukasviihtyvyys on meille ensiarvoisen tärkeää, jotta asiakkaamme kokisivat elämän mielekkääksi ja olonsa turvalliseksi. Ammattitaitoinen henkilöstömme on läsnä ympäri vuorokauden. Uudessa kodissamme on ympärivuorokautisen hoivan lisäksi kevyempään palveluasumiseen suunnattuja hyvin varusteltuja asuntoja, joissa asukkaat saavat palveluita henkilökohtaisen tarpeensa mukaan. Tavoitteenamme on mahdollistaa yksilöllinen hyvä elämä jokaiselle asukkaallemme.

Mainiokoti Palveluasuminen

Tarjoamme ikäihmisille mahdollisuuden muuttaa palveluiden piiriin jo aiemmassa vaiheessa. Palveluasuminen on normaalia vuokra-asumista ilman huolta esimerkiksi aterioiden päivittäisestä valmistamisesta tai asunnon puhtaanapidosta, lisäksi tarpeen vaatiessa apua saa vaikkapa ulkoiluun tai peseytymiseen.

Palveluasumisessa asut huolettomasti palveluiden keskellä, turvallisessa ja kauniissa ympäristössä. Palvelut suunnitellaan yhdessä yksilöllisen tarpeesi mukaiseksi ja elät juuri sellaista elämää kuin itse haluat. Mainiokoti -palveluasumisesta löydät haluamasi palvelut elämästä nauttimiseen – palvelut siivouksesta pyykinpesuun, ateriapalveluihin tai kotisairaanhoitoon ovat vaivattomasti saatavillasi. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa juuri sinulle oikean palveluvalikoiman kokoamisessa. Oman kodin rauhan lisäksi yhteisöllinen Mainiokoti -palveluasuminen tarjoaa seuraa lounashetkiin, kahville, ulkoiluihin tai yhteisiin aktiviteetteihin. Toimimme Seinäjoen kaupungin kotihoidon palvelusetelituottajana. Vuokraan sisältyy turvaranneke.

Ryhmäkodit Onnenmaa ja Satumaa

Mainiokoti Komiakulmassa on kahdessa kerroksessa, kaksi ympärivuorokautisen hoivan ryhmäkotia: Onnenmaa ja Satumaa. Molemmissa ryhmäkodeissa on 20 viihtyisää asuntoa, yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat sekä parveke. Ryhmäkotiemme tilat ovat esteettömät, turvalliset, viihtyisät ja kodinomaiset. Tilamme tarjoavat erinomaiset puitteet ikäihmisen asumiseen.

Ryhmäkodissa jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja sekä laaditaan hoito- ja palvelusuunnitelma. Vapaa-ajan ohjaajan koulutuksen saanut virkistysvastaavamme suunnittelee 3 viikon välein vaihtuvan virkistyskalenterin, jonka lähtökohtana on asukkaidemme toiveet ja tarpeet. Säännöllinen ulkoilu, arkipäivän askareet, kulttuuri, musiikki sekä yhteiset tapahtumat kuuluvat kotimme elämään. Tutustu Mainiokoti Komiakulman Facebook-sivuihin. Ryhmäkotiemme ruoka valmistetaan Mainiokoti Komiakulman ravintolassa, jossa meillä työskentelee oma kokki.

Meille asukkaaksi?

Palvelujen piiriin voi hakeutua joko kaupungin palveluohjauksen kautta palvelusetelillä tai ottamalla yhteyttä suoraan Mainiokoti Komiakulmaan sen avauduttua.

Koti ja yhteistilat

Turvallisuus näkyy palvelukotimme tilojen suunnittelussa, uuden kotimme tilat ovat esteettömät ja käyttötarkoitukseen suunniteltuja. Kodeissamme on kahdessa kerroksessa yhteensä 40 huonetta kooltaan 22m2 ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille ja 22 eri kokoista palveluasuntoa kevyemmillä palveluilla pärjääville.

Kodin ympäristö

Mainiokoti Komiakulma sijaitsee rauhallisella paikalla, palveluiden läheisyydessä. Sisäpihalla on iso viihtyisä terassi, jossa on mukava viettää aikaa. Kodistamme on matkaa rautatieasemalle Seinäjoen keskustaan 2 km.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Kotimme arki suunnitellaan asukkaidemme kanssa yhdessä heidän toiveistaan ja tarpeistaan lähtien. Ulkoilu, arkipäivän askareet, kulttuuri, musiikki sekä yhteiset tapahtumat ja retket kuuluvat kotimme elämään. Kortteli tarjoaa myös mukavaa yhteisöllistä yhdessäoloa. Tutustu Mainiokoti Komiakulman Facebook-sivuihin.

Henkilöstö

Meillä toimii joukko hoitotyön asiantuntijoita, lähihoitajia sekä sairaanhoitajia. Meillä on myös oma kokki sekä siistijä. Lämmin, välittävä ja ammattitaitoinen henkilöstömme huolehtii asukkaistamme ympäri vuorokauden. Koko henkilökuntamme toiminta perustuu laatulupaukseemme.

Meille asukkaaksi?

Palvelujen piiriin voi hakeutua joko kaupungin palveluohjauksen kautta palvelusetelillä tai ottamalla yhteyttä suoraan Mainiokoti Komiakulmaan p. 040 167 8031.