Siirry suoraan sisältöön

Mainiokoti Lehtisaari

5993e1a7cbf6e409209017
59242503ba400474151114
592424a9ca3f4541651004
PlayPause
previous arrow
next arrow

Mainiokoti Lehtisaari sijaitsee vehreässä Lehtisaaressa Helsingin ja Espoon rajalla. Tarjoamme pitkäaikaista ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille ihmisille. Ammattitaitoinen henkilökuntamme hoivaa ja hoitaa vuorokauden ympäri asukkaitamme heidän toiveidensa ja tarpeidensa mukaisesti.

Kodissamme saa elää omannäköistään elämää. Yksilöllisyyden korostaminen sekä asukaslähtöisyyden huomioiminen arjessa on meille tuttua. Jokaiselle asukkaalle nimetään myös omahoitaja heti hoitosuhteen alusta lähtien.

Näin asut meillä

Mainiokoti Lehtisaaressa on 2 ryhmäkotia. 1 kerroksessa sijaitsee Majakka ja 2 kerroksessa Tähti. Molemmilla osastoilla, jokaisessa asuinhuoneessa on oma wc ja suihku. Kaikissa huoneissa on valmiina myös hoivasänky + patja sekä vaatekaappi, muuten voit kalustaa kotisi oman näköiseksi. Järjestämme kodissamme monenlaista toimintaa konsertteja ja tapahtumia. Omaiset ovat aina tervetulleita meille!

Meille asukkaaksi

Kuulostaako Lehtisaari kodilta, jossa sinä tai läheisesi haluaisi asua?

Voit tulla meille asukkaaksi kunnan sijoittajan kautta, palvelusetelin turvin tai itse maksaen. Kaikissa näissä tapauksissa olet oikeutettu Kelan etuuksiin, kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukeen. Mainiokoti Lehtisaareen voit tulla asumaan myös toisesta kaupungista tai kunnasta.

Kodit ja yhteistilat

Olemme suunnitelleet Mainiokoti Lehtisaaren tilat vanhusten ja liikuntaesteisten tarpeet huomioiden. Asukkaamme asuvat omissa huoneissaan, joissa on oma kylpyhuone. Kodissamme on myös esteetön tilava sauna. Mainiokoti Lehtisaaressa on asukkaillemme oma suojaisa piha sekä katettu aurinkoinen oleskeluterassi ruukkukasveineen.

Kodin ympäristö

Mainiokoti Lehtisaaren sijaitsee lähellä merta, hyvien ulkoilumahdollisuuksien äärellä. Lehtisaaressa meri sekä kauniit ulkoilureitit ovat lähellä.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Järjestämme kodissamme yhteisiä juhlia, tapahtumia ja toimintaa. Viikko-ohjelma antaa osviittaa päivän kulkuun ja asukkaat voivat vaikuttaa sen sisältöön. Käymme ulkoilemassa merellisessä ympäristössä, viihdymme ja vietämme aikaa yhdessä. Omaiset ja läheiset ovat aina tervetulleita joukkoomme.

Henkilöstö

Osaava, koulutettu ja lämmin henkilöstömme on läsnä ympäri vuorokauden. Laadimme kotimme asukkaille henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman. Asukas saa hänelle nimetyn omahoitajan.

Saapumisohjeet

Lehtisaareen pääsee busseilla 510 ja 52 Aalto yliopiston metroasemalta muutamassa minuutissa ja toisesta suunnasta saavuttaessa Herttoniemen ja Pasilan kautta. Pysäköintitilaa on myös autolla saapuville.