Mainiokoti Luoto

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Porin asuntomessualueelle valmistui v. 2018 yhteisöllinen ikääntyneiden palvelukoti Mainiokoti Luoto, joka tarjoaa turvallista ja modernia asumista ikäihmisille.

Meille asukkaaksi?

Voit tulla meille asukkaaksi kunnan sijoittajan kautta, palvelusetelin turvin tai itse maksaen. Kaikissa näissä tapauksissa olet oikeutettu hakemaan Kelan etuuksia kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukea. Mainiokoti Luotoon voit tulla asumaan myös toisesta kaupungista tai kunnasta.

Koti ja yhteistilat

Mainiokoti Luoto tarjoaa kodin 30:lle tehostettua palveluasumista tarvitsevalle sekä 24 palveluasuntoa itsenäisempään asumiseen.

Mehiläisen Mainiokoti Luodon rakensi Siklatilat Oy ekologisesti suomalaisesta kuusipuusta. Ekologisuus on huomioitu muun muassa maalämmössä ja aurinkopaneeleissa. Rakennuksessa olemme panostaneet turvallisuuteen moderneihin turvajärjestelmiin sekä tilaratkaisuihin.

Myös palveluissa hyödynnämme uutta teknologiaa. Mainiokoti Luodossa on dynaaminen valaistus, joka auttaa palvelukodissa asuvien muistisairaiden hoidossa ja päivän rytmittämisessä. Vuorovaikutuksen vahvistaminen digitaalisten palvelujen avulla on kasvava trendi ikääntyneiden hoidossa, hyödynnämme digitaalisuutta myös Mainiokoti Luodossa. Tuomme teknologian avulla ikääntyneiden arkeen iloa, yhteisöllisyyttä ja mahdollisuuksia yhteydenpitoon. Kaikki tämä parantaa asukkaiden elämänlaatua.

Kodin ympäristö

Ympäristö tarjoaa hyvät ulkoilumahdollisuudet ja kattavat palvelut kauniissa miljöössä.

Tulo-ohjeet

Sijaitsemme Porin 2018 asuntomessualueella.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Kodissamme järjestetään paljon toimintaa jokaisen makuun mm. musiikkia, taidetta, tapahtumia ja liikuntaa.

Henkilöstö

Osaava koulutettu ja ammattitaitoinen henkilöstömme huolehtii asukkaista lämmöllä ja ammattitaidolla vuorokauden ympäri.