Mainiokoti Maaria

594105032dca5609006184
PlayPause

Mainiokoti Maariaan voi tulla asumaan ympärivuorokautista hoivaa ja turvaa tarvitsevat ikäihmiset. Meille voi tulla asumaan myös lyhytaikaisesti. Meillä on kodikasta ja turvallista elää ja asua. Kodissamme on oma valmistuskeittiö ja kokki, joka valmistaa hyvää kotiruokaa myös asukkaiden mieltymyksiä kuunnellen.

Näin asut meillä

Tarjoamme kokonaisvaltaista hyvää oloa kodinomaisessa ympäristössä lähtien kunkin asukkaan yksilöllisistä voimavaroista, elämänhistoriasta ja tavoista.

Meille asukkaaksi?

Meille voi tulla asumaan kunnan sijoittajan kautta tai itse maksaen. Mainiokoti Maaria on valittu Turun, Kaarinan ja Liedon palvelusetelintuottajaksi. Lisätietoa palvelusetelistä antaa yksikön johtaja. Olet oikeutettu Kelan etuuksiin, kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukeen.

Kodit ja yhteistilat

Kodissamme on 4 erillistä ryhmäkotia. Hoivakodissa on 72 ympärivuorokautisen hoivan paikkaa. Kaksi talon neljästä ryhmäkodista on varattu muistisairaille.

Kodin ympäristö

Meillä on hyvät ulkoilumaastot, rauhallinen ympäristö elää ja asua.

Tulo-ohjeet

Turun keskustasta 11 km.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Kodissamme on monipuolista toimintaa; meillä käy vierailemassa erilaisia kuoroja ja lapsiryhmiä. Kodissamme järjestetään mm. leipomista, bingoa, hartaushetkiä ja fysioterapeutin jumpparyhmiä, sekä teemapäiviä vuoden kierron mukaan.

Henkilöstö

Kodissamme työskentelee lämmin ja ammattitaitoinen henkilöstö ympäri vuorokauden. Laadimme asukkaillemme henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman ja nimeämme omahoitajan.