Siirry suoraan sisältöön

Mainiokoti Maaria

thumbnail_Image7
thumbnail_Image5
thumbnail_Image4
594105032dca5609006184
PlayPause
previous arrow
next arrow

Mainiokoti Maariaan voi tulla asumaan sekä ympärivuorokautista hoivaa ja turvaa tarvitsevat ikäihmiset että vammautuneet henkilöt. Meille voi tulla asumaan myös lyhytaikaisesti. Meillä on kodikasta ja turvallista elää ja asua. Kodissamme on oma valmistuskeittiö ja kokki, joka valmistaa hyvää kotiruokaa myös asukkaiden mieltymyksiä kuunnellen.

Näin asut meillä

Tarjoamme kokonaisvaltaista hyvää oloa kodinomaisessa ympäristössä lähtien kunkin asukkaan yksilöllisistä voimavaroista, elämänhistoriasta ja tavoista. Palveluihin sisältyvät asukkaan tarpeen mukainen hoito ja huolenpito, toimintakykyä ylläpitävä ja edistävä toiminta, ateria-, vaatehuolto-, sekä peseytymis- ja siivouspalvelut. Ulkoilu, arkipäivän askareet, musiikki sekä yhteiset tapahtumat kuuluvat kotimme elämään.

Meille asukkaaksi?

Meille voi tulla asumaan kunnan sijoittajan kautta tai itse maksaen. Mainiokoti Maaria on valittu Turun, Kaarinan, Uudenkaupungin ja Liedon palvelusetelintuottajaksi. Lisätietoa palvelusetelistä antaa yksikön johtaja. Olet oikeutettu Kelan etuuksiin, kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukeen.

Kodit ja yhteistilat

Kodissamme on neljä erillistä ryhmäkotia. Kolme ryhmäkotia on tarkoitettu ikäihmisille, joista yksi erityisesti muistisairaille. Yksi ryhmäkoti on tarkoitettu vammautuneille. Hoivakodissa on 63 ympärivuorokautisen hoivan paikkaa.

Kodin ympäristö

Mainiokoti Maaria sijaitsee rauhallisella omakotitaloalueella Turun Maariassa, osoitteessa Elisabetinkatu 3, Turku. Lähellä sijaitsevat muun muassa bussipysäkit, apteekki, kahvila ja kauppa. Meillä on hyvät ulkoilumaastot sekä rauhallinen ympäristö elää ja asua.

Tulo-ohjeet

Turun keskustasta tultaessa moottoritietä Tampereelle päin 11 km. Bussilinjat 21, 21A, 21B, 22 ja 22C tulevat välittömään läheisyyteen Elisabetinkadulle tai Maarianportille. Pihallamme on ilmaisia parkkipaikkoja.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Kodissamme on monipuolista toimintaa; meillä käy vierailemassa erilaisia kuoroja ja lapsiryhmiä. Kodissamme järjestetään mm. leipomista, bingoa, hartaushetkiä ja fysioterapeutin jumpparyhmiä, sekä teemapäiviä vuoden kierron mukaan.

Henkilöstö

Kodissamme työskentelee lämmin ja ammattitaitoinen henkilöstö ympäri vuorokauden. Henkilökuntaan kuluu hoiva-avustajia, lähihoitajia, sairaanhoitajia, fysioterapeutteja, sosionomi ja kokki. Laadimme asukkaillemme henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman ja nimeämme omahoitajan.