Siirry suoraan sisältöön

Mainiokoti Maininki

IMG20220801101825

Mainiokoti Mainingin palvelukodin alueella asukkaat voivat oleskella, liikkua ja toimia apuvälineiden kanssa esteettömästi ja turvallisesti kaikkialla, sekä sisä- että ulkotiloissa.

Mainiokotien palvelu- ja ryhmäkodit tarjoavat turvallista ja virikkeellistä asumista ikäihmisille ja muistisairaille, joilla on tarvetta ympärivuorokautiseen palveluasumiseen ja ympärivuorokautiseen hoivaan. Yksiköiden kodinomainen tunnelma ja asuinympäristö sekä ammattitaitoinen henkilökunta mahdollistavat hyvän olon ja elämän.

Henkilöstömme ymmärtää asukkaiden tarpeet kokonaisvaltaisesti ja työskentelee laadukkaan hoitotyön periaatteita ja arvoja noudattaen. Ryhmäkodeissa tehdään asukkaiden yksilöllisyyden huomioivaa kuntoutustyötä, tarjotaan päivätoimintaa ja arjen askareita asukkaan omien voimavarojen mukaan.

Palvelukodeissa elämme tavallista arkipäivää iloineen ja suruineen. Syntymäpäivät, juhlapyhät, vierailevat esiintyjät ja ohjattu virikkeellinen toiminta luovat iloa ja yhdessä tekemisen tunnelmaa. Tavoitteenamme on mahdollistaa asukkaiden yksilöllinen elämä yhteisöllisessä ilmapiirissä, iän, sairauden tai vamman aiheuttamat toimintakyvyn muutokset huomioiden.

Mainiokoti Mainingin palvelukodin alueella asukkaat voivat oleskella, liikkua ja toimia apuvälineiden kanssa esteettömästi ja turvallisesti kaikkialla, sekä sisä- että ulkotiloissa. Yhden tai kahden hengen huoneet esimerkiksi pariskuntia varten ovat kaikki varustettu omilla wc- ja suihkutiloilla. Huoneissa on vakiovarusteena sähköisesti säädettävä sänky, muuten asukkaat kalustavat itse huoneensa sekä käyttävät omia vaatteitaan. Lisäksi palvelukodissa on kaikille asukkaille yhteiset viihtyisät oleskelu-, keittiö-, ruokailu- ja saunatilat sekä terapia/kuntoilutila.