Siirry suoraan sisältöön

Mainiokoti Marski

5baf377609131791820334
5baf378496ca4906128940
5baf3797aa6a7957074591
5baf37a7cf46a338588033
5baf37b1eaa0e158774160
PlayPause
previous arrow
next arrow

Uudessa upeassa palvelukodissamme Mainiokoti Marskissa on 41 tehostetun ympärivuorokautisen hoivan asuntoa ja 15 kevyemmän hoivan palveluasuntoa, joihin voi hakeutua asukkaaksi Essoten palvelusetelin turvin.

Kyyhkylä Oy:n sotainvalidien hoito- ja kuntoutuspalvelut sekä tehostetun palveluasumisen toiminta on siirtynyt Mehiläinen Hoivapalvelut Oy:lle 1.9.2019 alkaen. Asukkaat ja henkilöstö ovat muuttaneet Mehiläisen Mainiokoti Marskiin. Osa intervalli- ja kuntoutusjaksoista toteutetaan edelleen yhteistyössä Kyyhkylä Oy:n kanssa.

Lisätietoja antavat:
Yksikönjohtaja Sinikka Liljeberg, p. 040 190 4693

Näin asut meillä

Kevyemmän palveluasumisen lisäksi asukaspaikkoja on tarjolla myös asukkaille, jotka tarvitsevat hoivaa päivin öin. Heitä varten osaava henkilökunta on paikalla hoivakodissa ympäri vuorokauden.Takaamme kaikille asukkailemme mahdollisimman onnellisen ja laadukkaan elämän Mainiokoti Marskissa.

Meille asukkaaksi?

Palvelujen piiriin voi hakeutua joko kaupungin palveluohjauksen kautta palvelusetelillä tai olemalla yhteydessä suoraa kodin johtajaan.

Kodit ja yhteistilat

Mainiokoti Marskin viihtyisissä kevyeen palveluasumiseen tarkoitetuissa asunnoissa voi asua itsenäisesti omassa kodissa ja hyödyntää hoivapalveluita yksilöllisten tarpeiden mukaan. Kevyemmän palveluasumisen lisäksi asukaspaikkoja on tarjolla myös asukkaille, jotka tarvitsevat hoivaa päivin öin.

Kodin ympäristö

Mainiokoti Marski sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä kaupungin palveluja. Kauppakeskus Stella ja kauppahalli sijaitsevat aivan naapurissa. Asukkaille, jotka eivät enää itse pääse liikkumaan, on tarjolla yksilöllistä hoivaa ja ohjattua vapaa-ajan toimintaa. Sisäpihalta löytyy viihtyisää oleskelutilaa ja rakennuksen edustan kävelykatu on lämmitetty. Mikkelin tori sijaitsee aivan vieressä ja useimpien asuntojen ikkunoista voi seurailla torielämää.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Kotimme toiminta ja aktiivinen arki suunnitellaan asukaslähtöisesti monipuoliseksi ja aktivoivaksi. Yhteisöllisyys toteutuu arjen toiminnassa. Asukkaan omatoimisuutta tuetaan palvelukodissa parhaalla tavalla yksilöllisten voimavarojen mukaisesti ja ammattitaitoisen henkilöstön voimin. Apu on meillä aina lähellä silloin, kun sitä tarvitaan.

Henkilöstö

Koulutettu, lämmin ja välittävä henkilöstömme on läsnä ympäri vuorokauden. Laadimme asukkaillemme henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman ja nimeämme omahoitajan.

Lue ihana Länsi Savon julkaisema artikkeli Mainiokoti Marskista tästä!