Mainiokoti Timantti

5976f74108ca6660121226
5976f744669d6153756596
5976f7457bf3c307957407
PlayPause
previous arrow
next arrow

Mainiokoti Timantti sijaitsee Littoisissa Kaarinassa, aivan Turun kupeessa. Kiinteistö on vilkkaan tien varressa oleva hoitokodiksi saneerattu kaksikerroksinen rakennus. Rakennuksen suunnittelussa nykyiseen käyttöönsä on otettu huomioon asukkaiden erityistarpeet ja hyödynnetty uuden teknologian mahdollisuudet sekä turvallisuuden lisääjänä että hoitotyötä helpottavana tekijänä.

Näin asut meillä

Mainiokoti Timantissa on neljä erillistä ryhmäkotia kahdessa kerroksessa. Alakerrassa sijaitsee kaksi kotia ja yläkerrassa toiset kaksi. Asukkaamme ovat ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevia ikääntyneitä. Rakennus on täysin esteetön, joten apuvälineidenkin kanssa on helppo liikkua.

Meille asukkaaksi?

Olisiko Mainiokoti Timantti sinun tai läheisesi koti? Meille voit tulla asumaan kunnan maksusitoumuksella tai itse maksaen. Kaikissa tapauksissa olet oikeutettu Kelan etuuksiin, kuten eläkkeensaajan asumistukeen ja -hoitotukeen.

Kodit ja yhteistilat

Asukkaillamme on pääsääntöisesti oma huone. Yhden hengen asukashuoneet ovat kooltaan vähintään 25m2. Talossamme on lisäksi muutama isompi huone esim. pariskunnille. Kaikista huoneista löytyy oma wc/kylpyhuone. Mainiokoti Timantissa on runsaasti oleskelutilaa, jotka voidaan jakaa erilaisia toimintoja silmällä pitäen erillisiksi tiloiksi. Löytyy nurkkaus televisionkatseluun sekä oma tila vaikkapa liikuntatuokioon tai muisteluhetkeen. Sauna lämpiää usein ja sen suunnittelussa on otettu huomioon liikuntaesteisten tarpeet. Saunan yhteydessä on tilat, joissa asukkaillamme on mahdollisuus saada erilaisia hemmotteluhoitoja.

Kodin ympäristö

Talossa on laaja, aidattu piha-alue, joka mahdollistaa viihtyisän ja turvallisen ulkoilun.

Tulo-ohjeet

Sijaitsemme Littoisissa Kaarinassa, aivan Turun kupeessa.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Arkemme on toiminnallista. Ulkoilemme, luemme lehtiä, jumppaamme, pelaamme lautapelejä, jutustelemme ja muistelemme. Otamme huomioon asukkaidemme tarpeet ja toiveet. Järjestämme kodissamme myös aktivoivaa ryhmätoimintaa, kuten tuolijumppaa ja tanssiaisia.

Henkilöstö

Osaava, välittävä henkilöstömme on paikalla päivin öin. Kaikille asukkaillemme tehdään henkilökohtainen hoito- ja kuntoutussuunnitelma. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja.