Siirry suoraan sisältöön

Mainiokoti Urhola

IMG-20220713-WA0000
IMG-20220713-WA0003
IMG-20220713-WA0002
IMG-20220713-WA0001
previous arrow
next arrow

Pohjois-Karjalan keskussairaalan vieressä sijaitseva Mainiokoti Urholan yksikkö tarjoaa laaja-alaisesti hyvinvointia tukevia kuntoutus- ja terveyspalveluja sekä tarpeen mukaan lyhyt- tai pitkäaikaista hoitoa ja asumista.

Mainiokoti Urhola tarjoaa monipuolisia hyvinvointia tukevia kuntoutus- ja terveyspalveluja sekä asumisen ja ravitsemuksen palveluja.

Kuntoutus- ja hyvinvointipalveluissa edistetään ja tuetaan eri elämäntilanteissa olevien asiakkaiden hyvinvointia, työ- ja toimintakykyä sekä itsenäistä selviytymistä. Kuntoutus mahdollistaa aktiivisen arjen ja harrastukset sekä sosiaalisten kontaktien ylläpitämisen myös silloin, kun oma toimintakyky on rajoittunut. Kuntoutus- ja hyvinvointipalveluja toteuttavat terveydenhuollon ammattihenkilöt.

Asumispalvelut tarjoavat turvallista ja virikkeellistä asumista ikäihmisille, joilla on tarvetta tehostettuun palveluasumiseen ja ympärivuorokautiseen hoivaan joko lyhyt- tai pitkäaikaisesti. Ammattitaitoinen henkilökunta ja palvelukodin kodinomainen tunnelma mahdollistavat hyvän olon ja elämän. Henkilökunta työskentelee kuntouttavalla työotteella laadukkaan hoitotyön periaatteita ja arvoja noudattaen.