Siirry suoraan sisältöön

Mainiokoti Valssi

Mainiokoti Valssissa haluamme tarjota asukkaillemme elämänmakuisen arjen, jossa he kokevat turvallisuutta, luottamusta ja saavat elää ympäristössä, joka tuntuu omalta kodilta. Meillä voivat asua ympärivuorokautista hoivaa, turvaa ja huolenpitoa tarvitsevat ikäihmiset. Lisäksi meillä on lyhytaikaista asumispalvelua tilapäiseen tarpeeseen, kuten omaishoitajan vapaapäivien ajaksi.

Mainiokoti Valssi julkisivu
598d966ca526b158114008
598d96349c0a9057369779
598d9635ae9ca744128895
598d9470b5c6e081917802
Kuva101
PlayPause
previous arrow
next arrow

Näin asut meillä

Asukkaamme voivat sisustaa huoneensa omilla tavaroillaan ja huonekaluillaan, tarvittaessa me avustamme hankinnoissa. Mainiokodissamme on 4 erillistä ryhmäkotia. Kussakin ryhmäkodissa on omat oleskelu- ja ruokailutilat sekä terassi tai parveke. Oma kokkimme valmistaa talossa maistuvaa kotiruokaa. Kotimme suunnittelussa on huomioitu muistisairaiden ja liikuntarajoitteisten asukkaiden erityistarpeet sekä ympäristönäkökulmat.

Meille asukkaaksi?

Kuulostaako Mainiokoti Valssi kodilta, jossa sinä tai omaisesi haluaisi asua?

Voit tulla meille asukkaaksi kunnan sijoittajan kautta, palvelusetelin turvin tai itse maksaen. Kaikissa näissä tapauksissa olet oikeutettu Kelan etuuksiin, kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukeen.

Kodit ja yhteistilat

Meillä on 62 valoisaa asukashuonetta neljässä ryhmäkodissa kahdessa kerroksessa. Tilavat asukashuoneemme ovat yhden hengen huoneita, mutta ne soveltuvat hyvin myös pariskunnille sekä lyhytaikaista hoitoa tarvitseville henkilöille. Talossamme on yhteinen iso sauna ja pesuhuone, monitoimitila sekä turvallinen ja esteetön piha-alue.

Kodin ympäristö

Mainiokoti Valssi on lämminhenkinen hoivakoti Karkkilan keskustassa Huhdintiellä, terveyskeskuksen vieressä. Kaikki palvelut ovat kotimme lähellä.

Tulo-ohjeet

Sijaitsemme Karkkilan keskustassa, terveysaseman vieressä.

Vapaa-aika ja järjestetty ohjelma

Läheiset ovat meille tervetulleita. Järjestämme tuolijumppahetkiä, ulkoilemme aktiivisesti ja jokainen asukkaamme pitää vähintään kerran viikossa omatuokion, joka on asukkaan ja hoitajan yhteistä aikaa. Odotamme kovasti koronarajoitusten purkamista, niin että voimme lähteä palauttamaan aktiivista ja monipuolista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Toimintaamme kuuluvat talon yhteiset tapahtumat kuten yhteislaulu, bingo, tanssit ja levyraati. Järjestämme säännöllisesti ponivierailuja ja asukkaat pääsevät kärryajelulle. Päiväkoti- ja kouluryhmät ovat tervetulleita ilahduttajia asukkaidemme arkeen. Seurakunta vierailee säännöllisesti. Kuorot, TunneMusiikki-ryhmä ja muut vierailevat esiintyjät tuovat vaihtelua arkeemme. Kaverikoirien ja muiden vierailevien koirien tapaamiset ilahduttavat meitä kaikkia. Toivottavasti pääsemme pian kohti normaalia.Seuraathan Facebookissa sivualle Mainiokoti Valssi.

Henkilöstö

Lämmin ja välittävä henkilöstömme huolehtii asukkaidemme hoivasta ja sairaanhoidosta yksilöllisesti. Huomioimme kunkin asukkaan fyysiset, psyykkiset ja sosiaaliset tarpeet yhteistyössä läheisten kanssa. Laadimme kotimme asukkaille henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman. Asukas saa hänelle nimetyn omahoitajan.