Siirry suoraan sisältöön

Mainiokoti Vilja

59436f7a37b13833035419
593a4c048ce99068290825
593a4c3bd3b0c639553020
PlayPause
previous arrow
next arrow

Mainiokoti Vilja tarjoaa turvallista ympärivuorokautista asumista asukkaille sekä palveluasumista kevyemmällä hoivalla. Viihtyisällä sisäpihalla ja katetulla terassilla asukkaamme voivat kahvitella, ruokailla ja nauttia rauhallisesta kesäillasta yhdessä muiden asukkaiden kanssa.

Näin asut meillä

Korostamme Viljassa ihmisläheistä hoivakulttuuria. Vietämme talossa aktiivista ja yhteisöllistä arkea yhdessä asukkaidemme kanssa. Kaikki toimintamme perustuu asukkaan kunnioittamiseen ja arvostamiseen. Viljassa on mahdollista nauttia asumisesta pienissä ryhmäkodeissa ja osallistua omien voimavarojen mukaan palvelukodilla järjestettyihin tapahtumiin ja aktiviteetteihin.

Meille asukkaaksi?

Olisiko Mainiokoti Vilja sinun tai läheisesi koti?

Asukkaaksi meille voit tulla kunnan sijoittajan kanssa asiasta sopien, palvelusetelin turvin tai itse maksaen. Olet oikeutettu Kelan etuuksiin, kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukeen. Voit sopia tutustumisesta yksikön johtajan kanssa.

Kodit ja yhteistilat

Viljassa on 42 viihtyisää asuntoa. Jokaisessa asunnossa on oma suihku ja wc. Talossa on viihtyisät yhteiset tilat asukkaillemme, sekä hyvät ulkoilumahdollisuudet turvallisella piha-alueella. Kodissamme on 4 erillistä ryhmäkotia: Puistola, Koivula, Metsola ja Peltola. Ympärivuorokautisen hoivan asukkaille huoneissa on valmiina hoivasänky, muutoin asukkaamme saavat kalustaa asuntonsa oman näköisiksi.

Kodin ympäristö

Mainiokoti Vilja sijaitsee rauhallisella omakotialueella. Luonto, metsä ja hyvät ulkoilumahdollisuudet ovat oven takana. Kaikki Hollolan keskustan palvelut sijaitsevat lähietäisyydellä.

Tulo-ohjeet

Hollolan keskustasta 3 km.

Mainiokoti Vilja sijaitsee Kumpulan alueella Hollolassa osoitteessa Sarkatie 3. Mainiokoti Viljaan pääset kääntymällä Ala-Okeroisentieltä ensin Kuntotielle ja mäen alhaalta Sarkatielle. Mainiokoti Vilja on Sarkatien päässä ja pääovi sijaitsee parkkipaikalta katsottuna talon takapuolella. 

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Meillä pelataan säännöllisesti mm. bingoa, ulkoillaan, luetaan yhdessä ja järjestetään yhteisiä tapahtumia lähiympäristön toimijoiden kanssa. Viihtyisällä katetulla ulkoterassilla ja sisäpihalla on hyvä viettää kesäpäivää omaisten ja läheisten kanssa. Kotimme tapahtumia voit seurata myös Facebookissa.

Henkilöstö

Lämmin ja koulutettu henkilöstömme on läsnä ympäri vuorokauden. Laadimme jokaiselle asukkaallemme henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman, asukas saa hänelle nimetyn omahoitajan.