Mainiokoti Arwola

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Näin asut meillä

Olemme avanneet uuden Mainiokoti Arwolan Toijalaan elokuussa 2018. Kodikkaaseen Mainiokoti Arwolaan voivat tulla asumaan ympärivuorokautista hoivaa, turvaa ja huolenpitoa tarvitsevat ikäihmiset. Meille voi tulla asumaan myös lyhytaikaisesti esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi.

Meille asukkaaksi?

Mainiokoti Arwolaan voi tulla asukkaaksi eri kunnista ja kaupungeista, sopimalla asiasta oman paikkakunnan sosiaalityöntekijän kanssa, palvelusetelillä tai itse maksaen. Meille käyvät myös Kangasalan, Sastamalan ja Tampereen palvelusetelit. Kaikissa näissä tapauksissa olet oikeutettu Kelan etuuksiin, kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukeen.

Lisätietoja uudesta kodista antaa yksikön johtaja.

Kodit ja yhteistilat

Kodissamme on 30 paikkaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa tarvitsevalle ikäihmiselle.

Kodin ympäristö

Kotimme ympäristö tarjoaa hyvät ulkoilumahdollisuudet ja turvallisen elinympäristön asukkaillemme.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Hoivakodissa asukkaat saavat elää yksilöllistä ja omannäköistään elämää ja osallistua yhteisen toiminnan suunnitteluun. Asioiden yhdessä tekeminen on tärkeää niin arjessa kuin juhlapäivinäkin. Myös yhteistyö asukkaiden omaisten kanssa on meille tärkeää.

Henkilöstö

Välittävä ja ammattitaitoinen henkilöstömme on asukkaidemme arjessa läsnä ympäri vuorokauden. Laadimme jokaiselle asukkaalle henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman ja nimeämme omahoitajan.