Siirry suoraan sisältöön

Mainiokoti Havukoto

592ab3ef0cdbd190292937
592ab3ef81dc4684641235
59437c4d271cc555776521
previous arrow
next arrow

Mainiokoti Havukoto on turvallinen ja valoisa koti ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Meille voi tulla asumaan myös lyhytaikaisesti, vaikkapa omaishoitajan vapaan ajaksi. Vietämme kodissamme elämänmakuista ja yhteisöllistä arkea- jokainen asukas on meille ainutlaatuinen. Henkilökuntamme on läsnä vuorokauden kaikkina aikoina, tukien ja hoivaten ammattitaidolla ja lämmöllä.

Näin asut meillä

Asukkaamme asuvat omissa viihtyisissä huoneissaan, joissa kaikissa on kylpyhuone. Mainiokoti Havukoto sijaitsee lähellä Mäntsälän keskustaa, jonne on matkaa kilometri. Meillä on hyvät ulkoilumahdollisuudet ja keskustan palvelut lähellä.

Meille asukkaaksi?

Kuulostaako Mainiokoti Havukoto kodilta, jossa sinä tai omaisesi haluaisi asua?

Voit tulla meille asukkaaksi kunnan sijoittajan kautta, palvelusetelin turvin tai itse maksaen. Kaikissa näissä tapauksissa olet oikeutettu Kelan etuuksiin, kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukeen.

Koti ja yhteistilat

Kodissamme on yhteiset avarat oleskelu- ja ruokailutilat. Sauna lämpiää viikoittain.

Kodin ympäristö

Mainiokodissamme on vehreä piha ja kaksi tilavaa katettua terassia, joissa oleskelemme ja nautimme auringosta asukkaidemme kanssa.

Tulo-ohjeet

Toimipisteemme sijaitsee noin 1km päässä Mäntsälän keskustasta Lahteen päin. Juna-asemalle on noin 1,5 km matka. Lahdentiellä toimipisteemme kohdalla on bussipysäkki, jossa pysähtyvät Lahden suuntaan menevät linja-autot. Talomme edessä on paikoitustilaa.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Järjestämme kodissamme toimintaa, tapahtumia ja juhlia. Yhteisöllinen ja lämmin tunnelma on kodissamme läsnä. Omaiset ja läheiset ovat aina tervetulleita joukkoomme.

Henkilöstö

Osaava, koulutettu ja välittävä henkilöstömme huolehtii asukkaistamme ympäri vuorokauden. Laadimme kaikille asukkaillemme henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman. Asukas saa hänelle nimetyn omahoitajan.