Siirry suoraan sisältöön

Mainiokoti Hoivakartano

Härmän palvelukeskuksen tiloissa aiemmin toiminut Mainiokoti Hoivakartano on muuttanut yhteen entisen Mainiokoti Pukkilahovin kanssa. samoihin tiloihin Kauhavan Kirkkotielle. Toimimme jatkossa perinteisellä Mainiokoti Hoivakartanon nimellä. Olemme tehneet tilaratkaisut uudessa palvelukodissamme ikääntyneiden ehdoilla. Panostamme kodissamme yhteisölliseen ja toiminnalliseen elämään.

Näin asut meillä

Korkeatasoinen hoiva ja asukasviihtyvyys on meille ensiarvoisen tärkeää, jotta asiakkaamme kokisivat elämän mielekkääksi ja olonsa turvalliseksi. Ammattitaitoinen henkilöstömme on läsnä ympäri vuorokauden. Uudessa kodissamme on ympärivuorokautisen hoivan lisäksi 9 kevyempään palveluasumiseen suunnattua asuntoa, joissa asukkaat saavat palveluita henkilökohtaisen tarpeensa mukaan. Tarjoamme ikäihmisille mahdollisuuden muuttaa palveluiden piiriin jo aiemmassa vaiheessa. Palveluasuminen on normaalia vuokra-asumista ilman huolta esimerkiksi aterioiden päivittäisestä valmistamisesta tai asunnon puhtaanapidosta, lisäksi tarpeen vaatiessa apua saa vaikkapa ulkoiluun tai peseytymiseen.

Meille asukkaaksi?

Palvelujen piiriin voi hakeutua joko kaupungin palveluohjauksen kautta palvelusetelillä tai ottamalla yhteyttä suoraan Mainiokoti Hoivakartanoon.

Koti ja yhteistilat

Turvallisuus näkyy Mainiokoti Hoivakartano´n tilojen suunnittelussa, uuden kotimme tilat ovat esteettömät ja käyttötarkoitukseen suunniteltuja. Kodeissamme on kahdessa kerroksessa yhteensä 30 huonetta kooltaan 22m2 ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Talon kolmannessa kerroksessa on 9 palveluasuntoa.

Kodin ympäristö

Hyvät ulkoilumaastot ja kaikki palvelut ovat kotimme läheisyydessä.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Kotimme arki suunnitellaan asukkaidemme kanssa yhdessä heidän toiveistaan ja tarpeistaan lähtien. Ulkoilu, arkipäivän askareet, kulttuuri, musiikki sekä yhteiset tapahtumat ja retket kuuluvat kotimme elämään. Teemme yhteistyötä Virkkulankylän kanssa, olemme mukana kehittämässä yhteisöllisyyttä sekä miellyttävää asumisen ja elämisen ympäristöä. Lue lisää Virkkulankylästä.

Henkilöstö

Lämmin, välittävä ja ammattitaitoinen henkilöstömme huolehtii asukkaistamme ympäri vuorokauden. Laadimme asukkaillemme henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman ja nimeämme omahoitajan.