Siirry suoraan sisältöön

Mainiokoti Marttilanharju

Sastamalaan, Mainiokoti Marttilaharjuun voivat tulla asumaan ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevat ikäihmiset.

5dc2f0ac00c2b174461604
5dc2f0ba33436042984521
5dc2f11c9ab96730252470
PlayPause
previous arrow
next arrow

Näin asut meillä

Palvelukodin 30 asiakaspaikkaa on tarkoitettu ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville. Panostamme kodissamme erityisesti yksilölliseen elämään sekä erinomaiseen ruokaan.

Meille asukkaaksi?

Palvelukotiin pääsee asukkaaksi olemalla yhteydessä joko suoraan yksikön johtajaan tai Sotesin palvelusetelin turvin, jota voi hakea kaupungin palveluohjauksesta.

Kodin ympäristö

Mainiokoti Marttilanharju sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrelle Itsenäisyydentiellä Sastamalan keskustan tuntumassa.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Kotimme toiminta ja aktiivinen arki suunnitellaan asukaslähtöisesti monipuoliseksi ja aktivoivaksi. Yhteisöllisyys toteutuu arjen toiminnassa. Asukkaan omatoimisuutta tuetaan palvelukodissa parhaalla tavalla yksilöllisten voimavarojen mukaisesti ja ammattitaitoisen henkilöstön voimin. Apu on meillä aina lähellä silloin, kun sitä tarvitaan.

Kodissamme panostamme yksilölliseen elämänlaatuun, maukkaaseen ruokaan ja yhteisölliseen tekemiseen. Tavoitteenamme on, että asiakkaat pystyvät jatkamaan kodissamme heille entuudestaan rakkaiden ja tärkeiden asioiden tekemistä.

Henkilöstö

Koulutettu, lämmin ja välittävä henkilöstömme on läsnä ympäri vuorokauden. Laadimme asukkaillemme henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman ja nimeämme omahoitajan.