Siirry suoraan sisältöön

Mainiokoti Meri

bty
59242ada988e1690622910
59242ad84eb1d945476401
PlayPause
previous arrow
next arrow

Mainiokoti Meri sijaitsee kauniissa ympäristössä aivan Rauman keskustan sekä Vanhan Rauman tuntumassa. Meille voivat tulla asumaan ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa tarvitsevat ikäihmiset. Meillä voi viettää turvallista ja aktiivista elämää lämminhenkisessä ja kodikkaassa ympäristössä. Viihtyisissä yhteistiloissamme on mukavaa seurustella, harrastaa ja viettää aikaa yhdessä. Selkeissä, avarissa ja esteettömissä tiloissamme on helppo liikkua myös apuvälineiden kanssa.

Näin asut meillä

Toimintamme periaatteisiin kuuluu asukkaidemme oman elämänrytmin huomioiminen ja sen arvostaminen. Tuemme asukkaidemme omatoimisuutta yksilöllisten voimavarojen mukaisesti.

Meille asukkaaksi?

Meille voit tulla asukkaaksi kaupungin sijoittajan kanssa asiasta sopien, palvelusetelin turvin tai itsemaksaen. Olet oikeutettu Kelan etuuksiin, kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukeen.

Kodit ja yhteistilat

Meillä on 60 yhden hengen huonetta neljässä erillisessä ryhmäkodissa. Kaikissa huoneissa on omat wc- ja suihkutilat. Huoneissamme on sähkösängyt patjoineen valmiina, mutta muuten huoneet saa kalustaa omilla rakkailla tavaroilla ja huonekaluilla mieleisekseen.

Kodin ympäristö

Aidatulla viihtyisällä pihalla on turvallista ulkoilla ja nauttia kesäpäivistä. Rauman keskustan palvelut ovat oven takana.

Tulo-ohjeet

Julkisilla pääsee Rauman keskustaan pikavuorobusseilla ja sieltä matkaa Mereen n. 2km.

Parkkipaikkaa Meressä on sekä rakennuksen etupuolella, että takapuolella runsaasti.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Virikkeellisen arjen lisäksi järjestämme ohjelmaa useita kertoja viikossa. Päiväkodeista lapset käyvät laulamassa, trubaduurit esiintymässä, seurakunta pitää hartauksia säännöllisesti, koiraystävät vierailevat, leivomme, pelaamme bingoa ja jumppaamme. Arkemme on yhteisöllistä toimintaa täynnä.

Henkilöstö

Ammattitaitoinen henkilöstömme työskentelee kuntouttavalla hoito-otteella asiakaslähtöisesti. Henkilökunnallamme on valmius saattohoitoon, joten asukkaillamme on mahdollisuus halutessaan asua Mainiokoti Meressä elämänsä loppuun asti. Laadimme jokaselle asukkaallemme henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman ja nimeämme omahoitajan.